Şimşek: Mağlubiyetin Sorumlusu Benim

Şimşek: Mağlubiyetin Sorumlusu Benim
21 Eylül 2015 22:29

Ziraat Türkiye Kupası 2. tur maçında karşılaşacağı Çorum Belediyespor maçı hazırlıklarını sürdüren Antalyaspor, Yusuf Şimşek yönetiminde çalışmalarına devam ediyor.

Hasan subaşı Tesisleri’nde gerçekleşen antrenmana izinli olan Eto’o katılmadı. Lazarevic’in hafif sakatlığı sebebiyle takımdan ayrı düz koşu yaptığı antrenmanda diğer futbolcular koşu ve pas çalışması yaptılar.

Antrenmanın ardından açıklamalarda bulunan Yusuf Şimşek, sezona iyi bir başlangıç yapmalarına rağmen Ç.Rizespor maçında istemedikleri bir mağlubiyet aldıklarını söyledi.

Futbolcuların mücadelesinden ve isteklerinden memnun olduğunu kaydeden Şimşek, mağlubiyetin tek sorumlusunun kendisi olduğunu açıkladı.

“Bunun tek sorumlusu benim demek ki takımı iyi hazırlayamamışım, iyi konsantre edememişim” diyen Yusuf Şimşek, tek sorunun kendisinin takımı iyi hazırlayamamak olduğunu bu yüzden de bütün suçun kendinde olduğunu belirtti.

Futbolcularının bu zamana kadar 9 puan aldığını ve bundan sonra puanlar toplamaya devam edeceklerini söyleyen Şimşek, alınan bu mağlubiyetten ders çıkarmak zorunda olduklarını ifade etti.

Ç.Rizespor maçını unutmaları gerektiğini vurgulayan Yusuf Şimşek, Ziraat Türkiye Kupası’nda gidebilecekleri yere kadar gitmek istediklerini kaydetti.

Çorum Belediyespor maçında kadroda az forma şansı bulan futbolcularına şans tanıyacağını belirten Şimşek, rakibi küçümsemediklerini ve sahaya çıkıp aslanlar gibi top oynayacaklarını söyledi.