Öztürk: “Şeytanın Bacağını Kırdık”

Ali Şafak Öztürk, üç haftada dokuz puan hedeflediklerini belirtti …

Öztürk: “Şeytanın Bacağını Kırdık”
4 Kasım 2016 15:30

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Kayserispor maçındaki galibiyeti dönüm noktası olarak gördüklerini belirtti.

Ali Şafak Öztürk, yaptığı açıklamada ligin kendileri açısından yeni başladığını ve Gençlerbirliği maçında taraftar desteğine ihtiyaç duyduklarını belirtti. Öztürk, yaptığı açıklamada şunları söyledi.

Kayserispor maçında şeytanın bacağını kırdık. Bundan sonrası için de takımımıza inanıyoruz. Taraftarımız da inanıyorsa Gençlerbirliği maçıyla bunu göstersinler ve o stadı doldursunlar.

Gençlerbirliği, Trabzonspor ve Adanaspor maçlarından dokuz puan çıkartmayı hedeflediklerini de belirten Öztürk, sözlerini şöyle noktaladı:

Ligin en güçlü takımlarından Beşiktaş ve Galatasaray deplasmanlarını atlattık. Trabzonspor deplasmanı puan alınamayacak ya da galip gelinemeyecek bir yer değil. Adanaspor maçı da içeride oynanacak. Zaten puan cetvelinde de altımıza düşmüş bir takım. Ama bu maçlar daha zorlu geçecek. Yönetim olarak düşüncemiz, başarı için doğru ortamı yaratmak. Bu takımın ilerlemesi için de gerekli ortamı sağlayacağız. Biz buna inanıyoruz. Bu takım birkaç haftaya çok daha iyi yerlerde olacak. Bunu görüyor ve takıma inanıyorum. Özellikle yeni teknik heyetle yolumuz çok açık. Taraftarımız bize inandığını göstersin ve yarın maça gelsin.