Seriye Bağladık

Sayın başkanımız uçak organizasyonuna katılan taraftarlarımıza teşekkür etti. Biz taraftar değil miyiz sayın başkan …

Seriye Bağladık
23 Kasım 2016 08:55

Takım artık üç hafta önceki kazanamama baskısını atlattı diyebiliriz. Son üç haftada üç galibiyet aldık. Bunların ikisi deplasman maçıydı. Özellikle Trabzonspor deplasmanından üç puan çıkarmak her takımın yapabileceği bir şey değildir. Üç puanı aldık da nasıl aldık, bir de gelin bize sorun. Hava zaten buz gibi. Maça golle başladık içimiz ısındı bir anda. Avni Aker Stadumu’nda da buz gibi bir hava oldu. Ama Trabzon seyircisi çabuk toparlandı ve hem takımı hem hakemi baskı altına almaya çalıştı. Bu onlara az kalsın pahalıya patlayacaktı. Zira oyuncuları inanılmaz hırs yaptılar. Skor üretemedikçe de bu sefer hırsları sinire dönmeye başladı ve ardarda sarı kartlar gelmeye başladı. Sekiz oyuncuları sarı kart gördü. Bizim bir eksikliğimiz de bu işte. Rakip takımda sekiz oyuncu sarı kart görmüş, oynasanıza kardeşim üstlerine. 1-0 da öndeyiz üstelik. Adamlarda sinir tavan yapmış, git üstlerine yesinler kırmızıyı; kopar gel stres yapmadan maçı. Ama yok olmaz, “Biz Antalyasporuz” Stressiz bir anımız bile olamaz, doğanın kanunu böyle zira.

Gömüldükçe gömüldük ceza alanına. Er veya geç hata yapar bu tarz durumlarda takımlar. Biz yapmadık mı? Yaptık ama rakip oyuncuların beceriksizliği sonucu gol bulamadılar. Biz iyi oynadık diyen ile futbol tartışmam bile, net. İyi oynadık diyen kişi gününü kurtaran ama yarını düşünmeyen kişidir. Bu tarz oyunla bir gideriz iki gideriz üçüncü seferde sağlam bir takım gelir cezayı kesiverir bize. İşte o zaman da çok geç kalınmış olur. Bu yüzden buna önlem alınmalıdır acilen.

Bir gün boyunca yol gittik Trabzon deplasmanı için. Aynı şekilde de bir gün boyunca geri döndük. Türkiye’de hangi takımın taraftarı üstelik pazartesi günü olmasına rağmen bu kadar kalabalık gidebiliyor Trabzon’a? Ama dönüşte salı günü iş başı yapması gereken renktaşlarımız için “Uçakta boş yer var mı?” diye sorduğumuzda “Yok” cevabı aldık. Herkes rahat olsun, biz o soruyu sormadan önce zaten doğru cevabını biliyorduk. Yalnız dikkat edin, işi gücü olmayanlar için değil gerçekten iş başı yapması gereken renktaşlarımız için sorduk bu soruyu. Ama maalesef o koltuklar boş döndü.

Sayın başkanımız uçak organizasyonuna katılan taraftarlarımıza teşekkür etti. Biz taraftar değil miyiz sayın başkan? Esas iş iki gün boyunca yol katetmek değil mi? Gerçek cefa bu değil midir acaba? Bunu yanlış anlamasın kimse, kimse kusura da bakmasın. Elli defa olsun elli defa daha gideriz biz yine. Çünkü siz yokken biz vardık. Siz bir gün gideceksiniz ama biz var olmaya devam edeceğiz. Armanın sahibi de kulübün sahibi de taraftardır. Kimse bunu unutmasın.