Emin Altıner: “Şenol Güneş Takımıyla İlgilensin”

Antalyaspor yöneticilerinden Emin Altıner, Radyospor’a yaptığı açıklamada Şenol Güneş’e cevap verdi …

Emin Altıner: “Şenol Güneş Takımıyla İlgilensin”
22 Mart 2017 09:31

Antalyaspor yöneticilerinden Emin Altıner, Radyospor’a yaptığı açıklamada Şenol Güneş’in Ali Şafak Öztürk’e karşı yaptığı “Çok genç başkanları var” açıklamasına cevap verdi.

Yönetim Kurulu Üyesi Emin Altıner, Şenol Güneş’in yaptığı açıklamaların etik olmadığını belirtirken, Antalyaspor’un 50. yılını kutladığını ve genç denilen Ali Şafak Öztürk ile çok olgun bir dönem yaşandığını dile getirdi.

Emin Altıner, Şenol Güneş’in takımıyla ilgilenmesi gerektiğini söylerken, deneyimli teknik hocanın bu davranışını hoş bulmadığını söyledi.

Emin Altıner, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Beşiktaş Türk futbolunun önemli paydaşlarından biri. Hiçbir çekişmemiz olamaz. Bizim dostluğumuz devam eder. Anadolu kulüpleri olarak üzüntülerimiz var. Diğer kulüplerin bizlere tepeden bakması hoş değil. Bizim hazmedemediğimiz saygısızlık. Saygı gösteriyorsak, saygı bekleriz. Şenol Güneş futboluyla ilgilensin, takımıyla ilgilensin. Niye böyle bir gocunmaları var anlamıyorum. Etik de değil. Şenol hocanın bu davranışını hoş bulmadım. ir spor adamı, bir spor adamını eleştirebilir. Ali Şafak Öztürk kulübün patronu. Bir profesyonelin, patronu eleştirmesi hoş değil.