El Kabir: “Şanslı ve Gururluyum”

El Kabir, dünyanın en iyi oyuncularından ikisi ile aynı kulüplerde bulunduğu için şanslı ve gururla olduğunu belirtti …

El Kabir: “Şanslı ve Gururluyum”
24 Mayıs 2017 09:26

Antalyaspor’un devre arası transfer ettiği Moestafa El Kabir, yaptığı açıklamada Samuel Eto’o ile birlikte oynadığı için kendisini çok şanslı hissettiğini ve alınan galibiyetlerde Eto’o’nun büyük katkısı olduğunu söyledi.

Eto’o’dan övgüyle bahseden El Kabir, Eto’o’ya herkesin saygı duyduğunu ve onun sözlerinin takımı motive ettiğini söyleyerek, onun gibi bir oyuncuyla aynı takımda yer almanın kendisi için büyük bir onur olduğunu dile getirdi.

Bugünkü kariyerini Ajax altyapısında futbol kariyerine başlamasına borçlu olduğunu söyleyen Faslı oyuncu, Ajax’ın dünyanın en iyi altyapılarından biri olduğunu ve bugün Avrupa’da oynayan birçok oyununun Ajax altyapısında yetiştiğini aktardı. Ajax altyapısında oynadığı dönemde, İbrahimovic’in A takımda oynadığını aktaran El Kabir, Zlatan İbrahimovic’i idol olarak gördüğünü ve İbrahimovic, Eto’o gibi isimlerle aynı kulüplerde bulunduğu için şanslı ve gururlu olduğunu belirtti.

Bugüne dek Hollanda, İsveç, Suudi Arabistan, Japonya, Türkiye gibi liglerde forma giymesine de değinen El Kabir, sözlerini şöyle sürdürdü:

Bugüne dek çok farklı ülkelerde, çok farklı futbolcular ile birlikte oynadım. Şu an burada olarak da doğru bir karar verdiğimi görüyorum. Gelecekte kariyerime nerede devam ederim bilmiyorum ama şu an tek istediğim şey Antalyaspor’a en iyi şekilde hizmet etmek.

Antalyaspor’un çok iyi imkanlara sahip, güçlü bir kulüp olduğunun da altını çizen golcü oyuncu, sözlerini şöyle noktaladı:

Seneye bu yıla göre daha iyi olacağımıza inanıyorum. Buraya imza atarken bu noktalara gelebileceğimizi düşündüm. Çünkü Antalyaspor önemli bir kulüp. Takımda çok önemli oyuncular bulunuyor. Bu sene Avrupa Ligi’ne katılma yolunda ilerliyoruz. Önümüzdeki kalan maçları atlatıp, Avrupa’ya gitmek istiyoruz. Gelecek sezon ise neden şampiyonluğa oynamayalım?