Sandro’dan “Belirsizlik” Açıklaması

Serie A ekiplerinden Benevento’ya transferi kesinleşen Sandro Raniere, transferi ve Antalyaspor’a dair açıklamada bulundu …

Sandro’dan “Belirsizlik” Açıklaması
9 Ocak 2018 19:55

Serie A ekiplerinden Benevento’ya transferi kesinleşen Sandro Raniere, transferi ve Antalyaspor’a dair açıklamada bulundu.

Öğrenilen bilgilere göre Serie A’da son sırada bulunan Benevento ile anlaşan Sandro, İtalyan ekibi ile altı aylığına anlaşma sağladı. Anlaşmada Benevento’nun ligden kalması ve Sandro’nun belli bir sayıda maça çıkması halinde zorunlu satın alma opsiyonu koyulurken, Benevento’nun ligden düşmesi halinde Sandro’nun kalma zorunluluğunun olmadığı fakat oyuncunun istemesi halinde İtalyan ekibiyle yeni sezonda da forma giyeceği öğrenildi.

Öte yandan transferi hakkında açıklamada bulunan Sandro, şunları söyledi:

Transferim altı aylığına kiralık. Kulübüm iyi bir süreç geçirmiyordu. Bir sürü şey oluyor. Başkan değişti, Leonardo gitti, rahat bir durum değildi. İtalya Ligi yakından takip ediliyor. Bunun benim için bir fırsat olduğunu düşünüyorum. Takımın durumuna rağmen ben onlara yardım edebilirim ve eski seviyeme dönebilirim. Hiçbir şey imkansız değildir.