Salih İmzayı Attı

Salih Dursun, tesislerde düzenlenen törenle kendisini Antalyasporlu yapan mukaveleye imza attı …

Salih İmzayı Attı
3 Ocak 2017 16:35

Salih Dursun, bugün Hasan Subaşı Tesisleri’nde düzenlenen törenle kendisini Antalyasporlu yapan mukaveleye imza attı.

İmza töreninde Antalyaspor Asbaşkanı Şefik Öz, Yönetim Kurulu Üyesi Salih Peker hazır bulundu. Salih Dursun, imza töreninde Trabzonspor-Galatasaray maçında yaşananlardan ötürü Deniz Ateş Bitnel ve hakem camiasından özür diledi.

 Deniz Ateş Bitnel’e kırmızı kart göstermesiyle ilgili de açıklamalarda bulunan Salih Dursun, “Geçmişte Trabzonspor’da yaşadığım olayı herkes biliyor. Ani gelişen acemice, düşünmeden yapılan bir hamle idi. Sonunu düşünmemiştim, ne olacağını? Böyle olacağını bilseydim, yani hem hakem adına, hakemin düştüğü durumu ve benim yaptığım konuların farklı yerlere gideceğini düşünemedim. Maçın hakemi Deniz Ateş Bitnel’den özür dilerim. Benim yüzünden yaşadığı sıkıntılar, hakemlere karşı algılandı. Ayrıca hakemlerden de özür dilerim. Onlara karşı yapılan bir hareket gibi oldu. Hiçbir zaman ‘mutluyum’ diyebileceğim bir olay olmadı. Deniz Hoca hata yapmış olabilir ama bu konunun bu kadar uzayacağını bilseydim yapmazdım. Bunu herkesin bilmesini isterim.” diyerek özür diledi.

Kariyerinde başarılı olarak Avrupa’ya gitmek istediğini belirten Salih Dursun, şöyle konuştu:

Kariyer planlamamda ilk olarak burada başarılı olmak istiyorum. Antalyaspor’un da yükselişiyle ben de yükselmek istiyorum. Herkes Milli takımda oynamak ister. Milli takıma gidip oradan da Avrupa’ya açılmak istiyorum. İnşallah bunu başaracağımı düşünüyorum. Antalyaspor benim için güzel bir seçenek. Önce Antalyaspor’da sonrasında Avrupa’da oynamak istiyorum.