Ronaldinho’da Kritik Gün Yarın

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Ronaldinho ile ilgili tüm detayları salı günü yapılacak basın toplantısında açıklayacağını söyledi …

Ronaldinho’da Kritik Gün Yarın
23 Mayıs 2016 13:09

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Ronaldinho ile ilgili tüm detayları salı günü yapılacak basın toplantısında açıklayacağını söyledi.

Daha önce teklif yaptıkları Ronaldinho transferine dair salı günü bir basın toplantısı yapacağını açıklayan Gültekin Gencer, Ronaldinho hakkındaki iddialara son noktayı koymayı hedefliyor. Karşılıklı görüşmelerin devam ettiğini belirten Başkan Gültekin Gencer, transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğine dair yarın yapılacak olan toplantıya dek detay vermeyeceğini belirtti.

Gültekin Gencer, Ronaldinho transferine dair daha önce şunları söylemişti:

Samuel Eto’o vasıtasıyla kendisine bir teklif yaptık. Teklifimize olumlu yaklaştı. Biz de bir sözleşme hazırladık ve kendisine ilettik. Bunu ilk defa söylüyorum. Ronaldinho sözleşmede yazan birkaç maddede problem yaşadığını ve bunların düzeltilmesini istedi. Kendisi problem yaşanan maddelerle ilgili düzenleme yaptıktan sonra bir örneğini de bize gönderecek. Ancak şu an için imzalanmış bir sözleşme söz konusu değil. Ronaldinho’nun göndereceği sözleşme örneği bize uyarsa belki bir saat belki de bir hafta içerisinde kendisiyle sözleşme imzalarız.