Ronaldinho ve Pirlo Geliyor

Ronaldinho ve Pirlo Geliyor
19 Kasım 2015 11:55

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, bugün düzenlediği basın toplantısında transfer söylentilerine açıklık getirdi.

Gültekin Gencer, basın toplantısına G-20 Zirvesi ve Antalya tanıtımına katkıda bulunduğu için Cumhurbaşkanı, Başbakan, Mevlüt Çavuşoğlu ve Menderes Türel’e teşekkür ederek başladı.

G-20 Zirvesi’in Antalyaspor’a  büyük bir katkı sağladığını söyleyen Gencer, emeği geçen herkese teşekkür etti.

Gültekin Gencer, Ronaldinho ve Pirlo’nun Antalyaspor’a gelmemesi için hiçbir sebep olmadığını belirtirken, 5 Milyon Euro bulunduğu takdirde iki oyuncunun da Antalyaspor forması giyeceğini belirtti.

Gencer, İtalya’da Pirlo’nun menajeri ve birkaç isimle daha görüşüldüğünü söyledi. Andrea Pirlo ile çok fazla bilgi kirliliği olduğu için bu toplantıyı düzenlediklerini belirten Gencer, oyuncu ile her koşulda mutabakata vardıklarını ve oyuncunun kendilerinden haber beklediğini söyledi.

Sezon öncesi transfer döneminde Ronaldinho ile ilgilenen Antalyaspor’da ibrelerin yeniden oyuncuya çevrildiğini söyleyen Gencer, Ronaldinho defterinin hiçbir zaman kağpanmadığını söyledi. Ayrıca Pirlo, Ronaldinhol dışında şu an takımlarında forma giydiğkleri için ismini açıklayamadığı başka yıldızların da geleceğinin altını çizdi.

Samuel Eto’o transferine de değinen Gencer, Eto’o transferinin asıl sebebi Antalya şehrinin olduğuna dikkat çekti ve bu transfer baz alınarak Antalya’da daha iyi işlerin yapılacağını söyledi.

Başkan Gencer, şehirdeki atanmışlar, seçilmişler ve vatandaşları da Antalyaspor kulübüne destek vermeye davet ederek, şunları söyledi:

İstanbul takımlarının bütçesi bizde olsa Pirlo’yu da Ronaldinho’yu da çoktan almıştık. Futbolcuların maliyeti 5 Milyon Euro’yu buluyor. Bize bu tutarda bir tanıtım fonu yeterli olacak. Şehirdeki herkesi maddi manevi desteğe bekliyoruz. Antalyaspor olarak biz yapılması gereken her şeye hazırız. Ayrıca Antalya kentinin de bize inanması gerekiyor. Yıldız futbolcular gelince 33.000 kişilik stadyum bile bize yetersiz kalacak, çoğu insan neden 50.000 kişilik yapılmadı diye soracak.