Red Soldiers, Gültekin Gencer’e Dava Açıyor

Red Soldiers, Gültekin Gencer’e Dava Açıyor
20 Aralık 2014 15:35

Antalyaspor – Kayserispor karşılaşması öncesinde Red Soldiers grubu ile Başkan Gültekin Gencer arasında soğuk savaş yaşanıyor. Red Soldiers taraftar grubu, kombinelerinde kendilerinden habersiz olarak tribün değişikliği ve bu sebeple üyelerinin mağdur olduğu gerekçesiyle Gültekin Gencer’e dava açmaya hazırlanıyor.

Grup üyelerinin maçtan önce kendilerine gelen Passolig mesajında farklı tribün yazdığını görmesinden sonra Passolig ile iletişime geçen taraftar grubu, sezon başından beri Adopen Tribünü’nde yer almalarına rağmen biletlerinin Ceysu Maraton tribününe çevirildiğini öğrendi. Kendilerinin değişiklik istemediğini belirten grup üyeleri, Başkan Gültekin Gencer’in Red Soldiers Taraftar Grubu Başkanı Berk Çoraylı’nın 01/12/2014 tarihinde VTV’deki programa katılmasından sonra böyle bir yol izlediğini belirtti.

Red Soldiers grubu adına açıklamada bulunan Berk Çoraylı, şunları söyledi:

“1/12/2014 tarihinde VTV’de katıldığım program öncesinde benimle yüz yüze görüşen Gültekin Gencer, ‘Yönetim İstifa diye bağırırsanız yaptırım uygularım.’ diyerek tehditvari açıklamalarda bulundu. Engin Korukır’ın gidişini protesto ettikten sonra bu maçla yaptırım uygulanmaya başlamış ve Adopen Tribünü’nde yer alan kombinelerimiz, habersiz bir şekilde Ceysu Maraton Tribünü’ne alınmıştır.” dedi.

Red Soldiers Grubu üyeleri, tribün değişikliği sonrası Antalyaspor – Kayserispor maçıa girmeme kararı aldılar ve kendilerinden habersiz böyle bir yaptırımda bulunan Passolig’e ve Antalyaspor Yönetimi’ne dava açacaklarını ve bu işin de takipçisi olacaklarını bildirdi.