Ramon Motta’dan Teşekkür Mesajı

Ramon Motta, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla kendisini destekleyenlere de teşekkür etti …

Ramon Motta’dan Teşekkür Mesajı
30 Haziran 2017 10:27

Vasco de Gama’ya transfer olan Ramon Motta, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla Antalyaspor ve Beşiktaş camialarının yanı sıra kendisini destekleyenlere de teşekkür etti.

Türkiye’de inanılmaz bir 4 yıl geçirdiğini vurgulayan Motta, Türkiye’ye genç bir adam olarak geldiğini fakat yetişkin olarak döndüğünü söyledi. Ülkemizde çok şey öğrendiğini ve Türkiye’ye çok şey borçlu olduğunu dile getiren Motta, burada çok fazla mutluluk, hüzün, eleştiri ve zafer yaşadığını belirtti.

Antalyaspor’a da değinen Motta, kırmızı beyazlıların kendisine en zor döneminde aile olduğunu dile getirirken, kendisine oğlu gibi yaklaşan Ali Şafak Öztürk’e de tavsiyeleri ve desteği için teşekkür etti.

Ramon Motta’nın Instagram hesabından yaptığı açıklama şu şekilde:

Hepinizin bildiği gibi Türkiye’ye veda edip ülkeme dönüyorum. 4 inanılmaz yıl geçirdim. Türkiye’ye bir genç adam olarak geldim bir yetişkin olarak dönüyorum. Burada çok şey öğrendim ve bu muhteşem ülkeye çok şey borçluyum. Çok fazla mutluluk, hüzün, eleştiri ve zafer yaşadım. Dünyanın en büyük kulüplerinden Beşiktaşta ve hiç bir yerde eşi olmayan taraftarı önünde oynamaktan gurur duyuyorum. Bana destek oldular, isim taktılar (crazymotta) ve saygı gösterdiler. Daha sonra beni çok iyi karşılayan bir şehre ve takıma geldim. Antalyaspora. Burada gördüğüm saygı ve ilgiyi hiç unutmayacağım. Hayatımın en zor döneminde bana aile oldular. Ali Şafak başkana destekleri ve tavsiyeleri için çok teşekkür ediyorum bana oğlu gibi davrandı. Beşiktaş ve Antalyaspora bol şans dilim. Kalbim sizlerle. Çok teşekkür ederim.

Ramon Motta