Rahatladık

Sezon başı herkesin düşme adayları konusunda en başa yazdığı Antalyaspor şu anda 5. sırada. Bu, takım olmanın, camia olup omuz omuza savaşın sonucu..

Rahatladık
23 Nisan 2019 08:28

Akhisar deplasmanında galip gelerek bence sezonu bitirdik. Sezon başı herkesin düşme adayları konusunda en başa yazdığı Antalyaspor şu anda 5. sırada. Bu, takım olmanın, birlikteliğin, camia olup omuz omuza savaşın sonucu işte.

Rakip Akhisar tam anlamı ile cehennemi yaşıyor. Bizim maçtan alacakları 3 puan onlar için hayati önem taşıyordu. Bu anlamda maçın genelinde saldıran taraf onlardı. Bülent Hoca akıllı bir taktik benimsemişti. Hızlı oyuncular ile rakibi vuracaktık ve tam da böyle oldu.

Mevlüt bu sezon gerçekten çok işimize yaradı. Takıma bugüne kadar 12 puandan fazlasını kazandırdı. Yedek kulübesinden gelip bu kadar yararlı bir oyuncu olması bizi çok rahatlattı. Rotasyonda Mevlüt var ise her an her şey olabiliyor. Tecrübesi ile bu sezon bize çok şeyler kattı Mevlüt.

Maçta iki farklı üstünlüğü ele geçirince rakibin çılgınlar gibi üzerimize gelmesi doğaldı. İşte bu süreçte oyunu çok iyi rölantiye aldık. Kalemizde bir gol gördük lakin soğukkanlılığı elimizden bırakmadık ve maçın sonuna kadar oynanması gerektiği gibi oynadık.

Deplasman tribününde çok iyi bir sayı vardı. Aynı sahadaki gibi, tribünde de Antalya tribünü yapması gerektiğini yaptı. Maç günü yıllar önce yağmurla birlikte gelen kardeşliği tekrar yaşattı iki tribün. Maç başında yoğun bir Antalyaspor tribün desteği vardı. Maçın sonuna doğru ise vites düşürüldü, zira rakibimiz için zor anlar yaşanıyordu. Bu bağlamda Antalya tribünü yine eskiden gelen adabı, örfü, adedi tüm Türkiye’ye gösterdi.

ETİKETLER: ,