PFDK Antalyaspor Kararını Açıkladı

PFDK Antalyaspor Kararını Açıkladı
17 Eylül 2015 18:00

Spor Toto Süper Lig’in 4. haftasında sahasında Eskişehirspor’u 2-0 mağlup eden Antalyaspor, maç sırasında tribünlerden yapılan küfürlü tezahürat sebebiyle ihtar cezası aldı.

Ayrıca Ceysu Maraton tribününe giriş yapan taraftarlara ait E-biletlerin (Passolig), ilk iç saha maçında bloke edilmesine karar verildi.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun 17.09.2015 tarih ve 14 sayılı toplantısında Antalyaspor ile ilgili almış olduğu karar şu şekilde açıklandı:

” ANTALYASPOR A.Ş.’nin, 12.09.2015 tarihinde oynanan ANTALYASPOR A.Ş. – ESKİŞEHİRSPOR Spor Toto Süper Lig Hasan Doğan Sezonu müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle ve bu eylemin aynı sezon içinde ev sahibi kulüp olduğu müsabakada ilk kez gerçekleştirilmesinden dolayı İHTAR CEZASI ile cezalandırılmasına, FDT’nin 53/2. Maddesi uyarınca çirkin ve kötü tezahüratta bulunan CEYSU MARATON TRİBÜNÜNE giriş yapan seyircilerin elektronik bilet kapsamındaki kartlarının bloke edilmesi suretiyle bir sonraki ev sahibi müsabakaya girişleri engellenmesine karar verilmiştir.”