Öztürk’ten Stadyum Sponsorluğu Açıklaması

Tatil.com ile yapılan sponsorluk töreninde açıklamada bulunan Ali Şafak Öztürk, stadyum ve göğüs reklamlarına dair açıklamada bulundu …

Öztürk’ten Stadyum Sponsorluğu Açıklaması
29 Eylül 2017 12:41

Tatil.com ile yapılan sponsorluk töreninde açıklamada bulunan Ali Şafak Öztürk, stadyum ve göğüs reklamlarına dair açıklamada bulundu.

Yönetim kurulu olarak anlaşma sürecinin devam ettiğini belirten Ali Şafak Öztürk, milli maç öncesinde bu sponsorluğun tanıtımını yapacaklarını söyledi.

Statta isim giydirilmesiyle ilgili çalışmalara da değinen Öztürk, daha yüksek gelecek tekliflerde sponsorlukların değişebileceğine dair maddelerinin olacağını aktardı.

Ali Şafak Öztürk, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Yönetim kurulu olarak anlaşma süreci devam ediyor. Milli maç öncesi bunun tanıtımını yapacağız. Statta isim giydirilmeleri ile ilgili son çalışmalar yapılıyor. Şuan ki Regnum-Opet anlaşmasında da maddelerimiz olacak. Eğer tekliften daha yüksek teklif verilirse sezon içerisinde bu anlaşmayı değiştirmeye varız. Alınacak sponsorlukların belirli bir değerin altında olmasın istiyoruz. Antalyaspor’a inanan firmalarla anlaşmak istiyoruz. Regnum ve Tatil.com gibi turizmin ana yerinde olan firmaların Antalyaspor’u desteklemesi güzel oldu

KAYNAK: İHA