Öztürk’ten Sosa ve Casillas Açıklaması

Öztürk’ten Sosa ve Casillas Açıklaması
20 Haziran 2017 12:36

Antalyaspor Başkanlı Ali Şafak Öztürk, son günlerde adları sıklıkla kırmızı beyazlı ekibimizle anılan Jose Sosa ve Ilker Casillas hakkında açıklamalarda bulundu.

Kanal V televizyonuna açıklamalarda bulunan Öztürk, Sosa ve Casillas ile görüşmeler yapıldığını belirtti. Sosa için olumlu geri dönüşler aldıklarını kaydeden Ali Şafak Öztürk, transferlerin mali yapılarına uymadığı için bu isimlerden vazgeçtiklerini ifade etti.

Transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Öztürk, “10 numara, sağ bek-sol bek ve kaleci pozisyonlarına takviyeler yapacağız. Sağ bek ve sol bek transferinde yerli isimler öncelikli olacak. Hocamızla çok uyumluyuz. Herşeyi birlikte paylaşıyoruz. Transferleri fikir alışverişinde bulunarak yapıyoruz. Transfer raporları dorğultusunda ilerliyoruz. Bu konuda herhangi bir sorunumuz yok. Dışarıdan, yaptığımız transferler hakkında çok dedikodular yapılıyor. Ancak biz bu transferleri çok uygun fiyatlara yapıyoruz. Ayrıca bu transferlerden hem sportif hem de diğer alanlardan katkı alıyoruz” diye konuştu.

Jeremy Menez ve Maicon Bolt transferleri hakkında konuşan Antalyaspor Başkanı, “Jeremy Menez buraya para için değil, gelecekteki projelerimizde bizimle beraber olmak için geldi. Menez ve Maicon’un sözleşmesinde serbest kalma maddesi yok” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor taraftarına da kombine müjdesi veren Öztürk, “Kombine fiyatları geçen sezona oranlara daha düşük olacak. Transferleri bitirdikten sonra satışa sunmayı planlıyoruz” şeklinde konuştu.