Öztürk’ten Gencer’e Sert Eleştiri

Başkan Ali Şafak Öztürk, Gültekin Gencer’e sert eleştirilerde bulundu …

Öztürk’ten Gencer’e Sert Eleştiri
22 Temmuz 2016 18:51

Başkan Ali Şafak Öztürk, bugün düzenlediği basın toplantısında Gültekin Gencer’e sert eleştirilerde bulundu.

Gültekin Gencer’in kulübün mali durumu hakkındaki sözlerini sert bir şekilde eleştiren Öztürk, eski başkanın demeç vermeyi çok sevdiğini ve Gencer’in sorumluluk almak istiyorsa elini taşın altına koyması gerektiğini dile getirdi.

Ali Şafak Öztürk, yaptığı açıklamada kendi şirketlerinin de Gencer’in şirketlerinin de durumunun ortada olduğunu ve artık Gencer’in kendilerinin önünü açması gerektiğini, sorumluluk almak istiyorsa kapılarının kendisine açık olduğunu belirtti.

Öztürk, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

” Maalesef eski başkanımız demeç vermeyi çok seviyor. Rakamları bilmemek, hesap yapmamak falan söylüyor. Bizim nereden geldiğimiz, şirketlerimizin durumu belli, kendisinin de bellidir. Destek verecekse gelsin hesap yapsın destek versin. Sorumluluk almak istiyorsa gelsin elini taşın altına koysun. Mali açıklamalar geldiğinde net bir açıklama yapacağız. Antalyaspor adına birlik bütünlük isteniyorsa eski başkan da dahil yeni yönetimin önünü açması ve ona destek olması gerekir. Eğer eski başkan destek olmak istiyorsa, içten düşüncesi buysa gelsin destek olsun. Finansal bakımdan da destek versin. Kendi döneminde oluşan borçlarda da sorumluluk alsın. Keşke öğretebilse de bildiği şeyleri ondan bir şey alabilsek.

Gültekin Gencer, bütçe ile ilgili “Borcumuz vergi dahil 27 milyon Dolar. Ayrıca muhasebeden 3 yıl öncesine dayanan 8 milyon lira civarında borç görülen tutar mevcut. Biz 9 milyon Dolar bütçe açığı ve önümüzdeki sezon giderleri ile devraldık. Bu sene teslim ederken durumda 5 milyon dolar bütçe açığı ve sezon giderleri ile teslim ettik. Bunun aksini iddia eden varsa gelsin bize anlatsınlar.  Antalyaspor A.Ş’nin kendi döneminde ibra edilen bütçesinde anormallik yok.” şeklinde açıklamada bulunarak kendini savunmuştu.