Öztürk ve Yanal’dan Bodrumspor’a Ziyaret

Fikret Öztürk ve Ersun Yanal, Bodrumspor’a ziyarette bulundu.

Öztürk ve Yanal’dan Bodrumspor’a Ziyaret
17 Kasım 2020 18:39

Fraport TAV Antalyaspor’da Tamer Tuna’nın yerine getirilen Ersun Yanal ile Antalyaspor Kulübü Derneği ve Antalyaspor Vakfı Başkanı Fikret Öztürk, sene başında pilot takım olarak ilan edilen Bodrumspor’u ziyaret etti.

Ziyarete Bodrumspor kulüp başkanı Rıza Karakaya’nın yanı sıra Tamer Tuna’nın yardımcısı olarak görev aldıktan sonra geçtiğimiz hafta Bodrumspor’un teknik direktörlüğüne getirilen Tahsin Tam katıldı. 

Karşılıklı fikir alışverişlerinin gerçekleştirildiği buluşmaya dair açıklama yapan Ersun Yanal, Bodrumsporlu futbolcularla ilgili raporlar geleceğini, plan ve program dahilinde yeşil beyazlı ekiple buluşmaya gayret edeceklerini belirtti.

Bodrumspor’un çoğunluk hissesinin sahibi Fikret Öztürk ise her iki kulübü birlikte düşündüklerini aktarırken “Antalyaspor’dan buraya, buradan oraya oyuncu transferlerimiz olacak.” ifadelerini kullandı.

Ziyaret sonunda Ersun Yanal’a 48 numaralı Bodrumspor forması hediye edildi. 

Fraport TAV Antalyaspor, sezon başında Gökdeniz Yılmaz, Harun Kavaklıdere, Sergen Yatağan, Cengiz Demir, Cenk Şen, Batuhan Berkay Fındık, 1Kaan Mert Nasırcılar, Erman Vardar, Mert Çayır, Mikail Başar ve Yakup Mert Çakır’ı kiralık olarak Bodrumspor’a göndermişti.