Öztürk Projelerini Açıkladı

Antalyaspor’da 30 Haziran’da yapılacak olağanüstü genel kurulu için başkanlık adaylığını açıklayan Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor ile ilgili projelerini anlattı…

Öztürk Projelerini Açıkladı
6 Haziran 2016 13:42

Antalyaspor’da 30 Haziran’da yapılacak olağanüstü genel kurulu için başkanlık adaylığını açıklayan Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor ile ilgili projelerini anlattı.

Statta genel ve özel alanların geliştirilmesi gerektiğini ve stat çevresinin 24 saat yaşanır konuma dönüştürülmesi gerektiğini söyleyen Öztürk, saha durumunun iyileştirilmesi gerektiğini belirtti.

Stadın Antalyaspor’a devri için çalışmalar yaptıklarını aktaran Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor’un sportif bakımdan hedeflerinin açık olması gerektiğini ifade etti.

Uzun dönemde kafada net düşünceler yapılması gerektiğini vurgulayan Öztürk, “İlk senede elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Organizasyon şemalarını inceleyip, planlama yapıp kulübün altyapısını oturtmalıyız. İlk senede elimizden gelenin en iyisini yapmak, ikinci senede şampiyonluk yarışında olabilmektir hedef. 1 yıl toparlanma sürecine ihtiyaç var. Bir yılda çok yeterli olacaktır” diye konuştu.

Portekizli teknik direktör Jose Morais ile takım kaptanı Kamerunlu dünya yıldızı Samuel Eto’o hakkında konuşan Öztürk, ““Antalyaspor’da tüm oyuncularla, hocamız olsun, Eto’o olsun her şekilde Antalyaspor’a katkısı olacak insanlarla devam etmek isteriz. Karşı tarafın da düşüncesi önemli. Bizim tarafımızdan bir değeri varsa kesinlikle kulüpte kalmalı” dedi.

Morais ile geçmişte sohbet ettiğini anlatan Öztürk, Portekizli teknik adamla tempolu, agresif futbol anlayışında hemfikir olduklarını dile getirdi.

Antalyaspor’a yıldız oyuncuların da gelebileceğini aktaran Öztürk, “Asıl amacım yıldız oyuncular yaratmak. Altyapıyı doğru kurup, iyi analiz edip, doğru kişileri bulup, uzun süreçli başarı mekanizması oluşturmak. Transfer stratejisi de elden geçirilecek. Belirli yaş üstü oyuncular alınmayacak. Takımın yaş ortalaması düşecek. Hocanın onay verdiği iyi araştırılmış insanlar gelecek. Mali yapı ile ilgili bir şey söyleyemiyorum” şeklinde konuştu.