Öztürk: “Orman, Başkan Üslubuyla Konuşmalı”

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, katıldığı radyo programında gündem hakkında açıklamalarda bulundu…

Öztürk: “Orman, Başkan Üslubuyla Konuşmalı”
6 Nisan 2017 10:01

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, katıldığı radyo programında gündem hakkında açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş’tan bazı açıklamalar geldiğini hatırlatan Öztürk, “Başkandan, 2. başkanından hatta hocasından bile geldi. İlerleyen dönemde belki masör ve malzemecisinden de gelir. Şaka bir yana bu olay gerçekten çok uzuyor. Baktığınız zaman; Beşiktaş şu anda Süper Lig’in lideri. Süleyman Seba duruşu olan bir kulübe bu üslupta açıklamalar yakışmıyor maalesef. Ondan dolayı bunun üzerine ben gitmek istemiyorum ama konu çok uzadı, seviye düşüyor, kişiselleşiyor, söylenmemesi gereken şeyler söyleniyor maalesef” diye konuştu.

Kendilerinin konuyu uzatmayıp daha güzel şeylerle uğraştıklarını söyleyen Öztürk, “İtalya Süper Kupası’nı Antalya’ya getirmek istiyoruz, ligde rekor kırmak istiyoruz. Kendi açımızdan bakıyoruz. İlk yılımızda mali kriz içerisindeyken, tarihin en fazla puanını toplayıp rekor kırmaya koşuyoruz. Bunları y apabiliyoruz. Bu şartlarda bunları yaparken 5 yıl sonra neler yapacağız, bunları düşünmek lazım. Gerçi 5 yıl sonra da 38 yaşında olacağım; bilmiyorum yaşım başkanlığa uygun olur mu o zaman” dedi.

İnsanlar tabi konuşacaklarını ama bunu seviyeli şekilde kişileştirmeden yapmakta fayda olduğunu belirten Ali Şafak Öztürk, “Türk futbolunun marka değerini düşürmemek gerekiyor. Yorumculardan ve taraftardan daha çok, Beşiktaş Başkanının ve hocasının söylemleri bizi üzüyor. 2. başkan Ahmet Nur Çebi daha düzeyli konuşuyor ama Başkan‘ın sokak ağzı ile değil de, başkan üslubu ile konuşması gerek. Bu kadar saldırılara; adamlık, başkanlık tecrübesi gibi hoş olmayan atıflara rağmen, seviyeyi düşürmemek için biz açıklama yapmadık” ifadelerini kullandı.

Antalyaspor camiasının büyük tepki gösterdiği Kaya Çilingiroğlu’nun, Ali Şafak Öztürk’ün ailesinden borç para istemesinden dolayı kırmızı-beyazlı ekibimiz hakkında sürekli olumsuz eleştirilerde bulunduğu iddiası hakkında da konuşan Öztürk, “Bunların konuşulması dahi hoş değil. Ayrıca Kaya Çilingiroğlu takip ettiğim bir futbol yorumcusu değil, hatta futbol yorumcusu demek doğru olmaz , futbol konuşan şahıs diyelim” şeklinde konuştu.