Öztürk: “Gurur Duyduğumuz Bir Tabloyla Veda Ediyoruz”

Ali Şafak Öztürk ve Fikret Öztürk, istifa kararı alırken gurur duydukları bir tabloyla veda ettiklerini ifade etti.

Öztürk: “Gurur Duyduğumuz Bir Tabloyla Veda Ediyoruz”
19 Ocak 2021 19:04

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk ve Antalyaspor Kulübü Derneği ile Antalyaspor Vakfı Başkanı Fikret Öztürk, istifa açıklamasında Öztürk ailesi olarak 30 Haziran 2016’da görevi devraldıklarında o günkü kur üzerinden 41 milyon euro borç bulunduğunu hatırlattı.

Antalyaspor’un bugün itibariyle 7 milyon 700 bin euro ihtilaflı dosyalar ve cari borcunun bulunduğu belirtilirken, 1 Ocak 2021 tarihine kadar mevcut teknik ekibin, futbolcuların ve personelin bütün alacakların ödendiği kaydedildi.

Öztürk ailesinin Antalyaspor’a toplamda 130 milyon TL katkı sağladığı açıklanırken, Antalyaspor’u neredeyse borçsuz bir kulüp olarak bıraktıkları ifade edildi.

Kulübün bundan sonraki varlığını devam ettirebilmesi ve kalıcı gelir kaynaklarının yaratılması adına verdikleri hizmetlere değinilirken, geçen zaman içerisinde Öztürk ailesi olarak hem maddi hem de manevi olarak çok yıprandıkları kaydedildi.

İstifa kararı alırken gurur duydukları bir tabloyla veda ettikleri vurgulanırken, Antalyaspor’u örnek bir kulüp haline getirdikleri ifade edildi.

Son 5 yılın puan durumuna bakıldığında görevde oldukları süreçte Süper Lig’in en başarılı altıncı takımı oldukları hatırlatılırken, “Antalyaspor’un sahipsiz kalmayacağına olan inancımızla, bizden daha iyi yöneteceğine inananların önünü açıyor, kulübümüze bundan sonraki dönemde başarılar diliyoruz” ifadeleriyle açıklama sona erdi.