Öztürk: “Daha İyisini Yapmak İstiyoruz”

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, yıldız oyuncu Samir Nasri transferi ve gelecek planları hakkında açıklamalarda bulundu…

Öztürk: “Daha İyisini Yapmak İstiyoruz”
23 Ağustos 2017 22:59

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, yıldız oyuncu Samir Nasri transferi ve gelecek planları hakkında açıklamalarda bulundu.

Nasri’nin havaalanında gördüğü ilgiye şaşırdığını belirten Öztürk, “Bugün de arabadan çıkmayı beklerken çok heyecanlıydı. Telefonuyla sürekli taraftarın fotoğraflarını çekiyordu. Kendisi hayatında böyle şeyler yaşamadığını söyledi. Çok güzel bir şey, Antalya şehri için çok güzel bir şey öncelikle. Bizim kulübümüz için hem gurur verici hem de büyük transfer. Bizde inşallah maksimum verimi alacağız” diye konuştu.

Yeterince yıldız futbolcu aldıklarını kaydeden Ali Şafak Öztürk, “Hatta son transferimizde bütçemizi biraz aştık. Değecek bir futbolcu olduğu için getirilerini fazlasıyla alacağımızı düşünüyorum. Planlarımızda da hocamızla oturup karar veceğiz ama bu sezon için kesin artık yeter. Biz de yorulduk. Çünkü çok büyük emek var. Bu oyucuları getirmek için de çok büyük emek var. Ziyaretlerimiz olsun, çalışmamız olsun. Bu oyuncularla kontrat yapmak bile bu oyuncularla çok farklı oluyor” dedi.

Amaçlarının artık sürekli Avrupa kupalarında oynayabilecek takımı yaratmak ve Avrupa kupalarına gittiğinde de direkt performans sergileyebilecek takımın iskeletini oturtabilmek olduğunu vurgulayan Öztürk, “Şampiyonluk yarışında olmak istiyoruz söylemim vardı, inşallah bunu bu kadro ile başarmak istiyoruz. Burada da bunu en kötü Avrupa kupalarına gitmek ile hedefi birleştirmek istiyoruz, Kupayı ve ligdeki pozisyonumuzu da göze alarak. Geçen sene 5. bitirdik şimdi daha iyisini yapmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.