Öztürk Antalyaspor’un Hedefini Açıkladı

Ali Şafak Öztürk, Antalyaspor’daki hedefleri hakkında önemli açıklamalar yaptı…

Öztürk Antalyaspor’un Hedefini Açıkladı
1 Mart 2017 19:25

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Radyospor’da yayınlanan Spor Kazanı programında Antalyaspor’daki hedefleri hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Antalyaspor’u uzaktan takip edildiğini belirten Öztürk, “Ama oyuncularla ilgili de özet bilgi sahibiler. Samuel Eto’o transferi burada çok önemli. Sandro transferi de kulübe ilgi çekti. Takip edilebilme oranı böylece yükseliyor. Bizim amacımız da o zaten. Kulübün geleceğini planlıyoruz. İnşallah Antalyaspor iyi yerlere gelecek. Antalyaspor için vizyonu olan bir kulüp diyebiliyorlar artık. Bu da bizim için çok önemli. Kamp yeri için Antalya’nın tanıtımı bile apayrı bir konu oluyor. Antalya ve Antalyaspor’u düşünerek, planlamalar yapıyor ve görüşmeler gerçekleştiriyoruz. Antalyaspor’u Türkiye’nin en büyük kulübü yapabilmek istiyoruz. Manchester United mesela… İngiltere’nin en büyük şehri değil. O konuma gelebilmek için bir süreçten geçiyor. Şampiyonluk söylemi şu an insanlara komik gelebiliyor. Ama biz Avrupa’ya gitmek orada da mücadele etmek istiyoruz. Shakhtar Donetsk mesela yapabiliyorsa biz de yapabiliriz diye düşünüyorum” dedi.

Büyük maçlarda kendilerini gösterdiklerine inandıklarını aktaran Antalyaspor Başkanı, “Takıma ve taraftarımıza Galatasaray maçında güveniyoruz. Avrupa’ya gitme konusunda isteğimiz var. Güçlü bir şekilde kendimizi gösterip galip gelmek istiyoruz. Rakibimiz yeni hocasıyla birlikte galip gelmek isteyecek. Biz kendimize güveniyoruz. Kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Samuel Eto’o ile görüşmelerinin olduğunu söyleyen Ali Şafak Öztürk, “Kendisinden memnunuz. Antalya şehrinin de bizim de Samuel Eto’o’ya ihtiyacı var. Markalaşma konusunda bize destek olabilir. Türk futbolunda Antalyaspor için başarı potansiyeli var. Bizim hedefimiz bunu ortaya çıkarabilmek” ifadelerini kullandı.