Özmert: “Türkiye Kupası’nı Kazanmak İstiyoruz”

Fraport TAV Antalyaspor’un tecrübeli oyuncusu Hakan Özmert, kulübün sosyal medya hesabından gerçekleştirilen canlı yayında Antalyaspor taraftarının yönelttiği soruları cevapladı.

Özmert: “Türkiye Kupası’nı Kazanmak İstiyoruz”
4 Mayıs 2020 15:13

Koronavirüs tedbiri kapsamında evde vakit geçirerek ailesiyle bol vakit geçirme fırsatı elde ettiğini belirten Hakan Özmert, ev işi yapmanın çok zor olduğunun farkına vardığını söyledi.

Maçlara iyi şekilde başlayıp takım olarak yakaladıkları yükselişi devam ettirmek istediklerini kaydeden Özmert, takım olarak Ziraat Türkiye Kupası’nı kazanmak istediklerini ifade etti.

Avrupa’da mücadele etmenin Antalyaspor formasıyla hayali olduğunu vurgulayan Hakan Özmert, iyi hazırlanmaları durumunda kupayı kazanacaklarını ve takım olarak bunu başaracak kalitede olduklarını söyledi.

Bu sezon unutamadığı maçları Gençlerbirliği ve Ankaragücü maçları olarak sıralayan Özmert, Tamer Tuna’nın gelmesiyle iyi bir hava yakaladıklarını hatırlattı.

Gevşemeden ligin sonuna kadar devam etmeleri gerektiğinin altını çizen tecrübeli orta saha oyuncusu, sahada yenilmeyi hazmedemediği için sık itirazda bulunduğunu belirtti.

Futbolu oynayabildiği yaşa kadar oynamak istediğini aktaran Hakan Özmert, gelecek sezon da Fraport TAV Antalyaspor’da 88 numaralı formayı giyeceğini ve futbolu bıraktıktan sonra da futbolun içinde kalıp hocalık yapmak istediğini ifade etti.