Noel Baba Ürünleri Satışa Sunuldu

Noel Baba’nın bulunduğu forma, sweat ve tshirtler satışa sunuldu …

Noel Baba Ürünleri Satışa Sunuldu
31 Aralık 2016 18:35

Antalyaspor Kulübü Derneği tarafından hazırlatılan ve üzerinde Noel Baba’nın bulunduğu forma, sweat ve tshirtler satışa sunuldu.

Sweatshirtleri ilk olarak sutopu ve yüzme kursu öğrencileri giyerken, Süleyman Erol Olimpik Yüzme Havuzu’ndaki yılın son antrenmanına Noel Baba resimli kırmızı beyazlı sweatshirtleri giyerek çıktı.

Yüzme ve Sutopu Şube Sorumlusu Alp Özel, tüm dünyada Noel Baba olarak bilinen Aziz Nikolaos’ın Demreli olduğunu söyledi. Bundan dolayı Noel Baba’yı Antalyaspor’un bir taraftarı olarak gördüklerini kaydeden Alp Özel, “Noel Baba kırmızı beyaz giyer ve Antalyasporludur. Noel baba yani Nikolas Demrelidir, Antalya çocuğudur” diye slogan geliştiğine işaret etti.

Sloganları Noel Baba resimleriyle birlikte İngilizce, Almanca ve Rusça sweatshirtlere bastırdıklarını aktaran Özel, şunları kaydetti:

Bu sweatshirtler, Antalyaspor Kulübü Derneği’nin bünyesindeki Antalyaspor mağazalarında ve Antalya Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde satışa sunuldu. Turistlerden büyük ilgi görüyor ve Antalya’nın bir hatırası olarak bunları almaya başladı. Biz de su topu takımımızın kızlarına 2016 yılında çok çalıştıkları için hediye ettik. İnşallah 2017 güzel bir yıl olur.