Nereye Gidiyoruz

Haftalar geçtikçe alınamayan her galibiyet bizi ciddi bir tehlikeye itiyor. Önümüze “yıldız” diye getirilen oyuncular maalesef farklarını ortaya koyamıyor …

Nereye Gidiyoruz
29 Kasım 2017 07:59

Yine sonu hüsranla biten bir haftayı geride bıraktık maalesef. Haftalar geçtikçe alınamayan her galibiyet bizi ciddi bir tehlikeye itiyor. Önümüze “yıldız” diye getirilen oyuncular maalesef farklarını ortaya koyamıyorlar. Yıldız dediğimiz oyuncu Eto’o gibi olur. Aldığı ücreti çıkarmayı bırakın, kâr ettirir takımına. Bu arada sezon sonu anlaşması bitiyor Eto’o’nun. Anlaşmasının bitmesine altı ay kala başka kulüpler ile görüşmesi yasal oluyor. Bu yüzden bir an evvel bence Eto’o ile anlaşma yapılması gerekiyor. Yaşı ilerledi falan demesin kimse valla. Adam çıkıyor, mücadele ediyor, atıyor, attırıyor, organize ediyor… Daha ne yapacak Eto’o? Bu yüzden takımda kalması taraftarıyım  ben şahsen.

Yıldızlar fark yaratır” diyoruz da bizim yıldızlar neden böyle? Çünkü rahatsız edilmiyorlar arkadaşlar. Çok rahatlar gerçekten. Kimse onlara hesap sormuyor. Leonardo deseniz ayrı bir alem zaten. Her maç  sonu aynı demeç; “Takımın oyunundan memnunum. Galibiyeti hak eden bizdik.” Hocam sen bizimle dalga mı geçiyorsun? Takım ne oynuyor ki galibiyeti hak ediyoruz? Senin defans oyuncuların daha orta açmayı beceremiyor. Senin sol bekin daha gittiği yerden geri dönemiyor ve o kanattan kademe anlayışı nedir bilmeyen takımın yüzünden gol yiyoruz. Sen daha elindeki yılda bilmem kaç milyon euro alan adamı geldiğinden beri oynayacak hale getiremedin. Boşa para ödetiyorsun kulübe, haberin var mı?

Takım halen ne oynadığını bilmez vaziyette. Herkes kafasına göre takımda. Ne maç esnasında kulübeden ne de normal zamanda yönetimden bir müdahale yok. Ne bekleniyor acaba, taraftar mı müdahale etsin?

Çok ama çok emek verilen işler yapıldı Fenerbahçe maçı için. Gecemizi gündüzümüzü şaşırdık, bazen günleri karıştırdık. Stadyum neredeyse full dolu… Kale arkalarında muazzam kareografi organizasyonları var. Tribün güzel de destek verdi. Sonuç?  İsabetli ortamız yok! Bu taraftarın önünde oynamak isteyen çok oyuncu var aslında. Ama bizim yıldızlarımız yatmaya gelmiş gibi görünüyor. Lâkin bilmedikleri bir şey de var; bu taraftar yeri geldiğinde yıldız söndürmesini de bilir.