Ne Olacak Sonumuz Böyle

Antalyaspor’un her yönetimi büyük umutlarla gelir ama ilk iş olarak takımı küme düşürür. Sanırım aynı senaryo tekrarlanacak…

Ne Olacak Sonumuz Böyle
1 Şubat 2018 08:20

Antalyaspor yönetimi ne yapmaya çalışıyor, kimse anlamıyor. Kadromuz zaten yeteri kadar yetersiz olmasına rağmen neredeyse bütün umut kaynağı olan oyuncuları yolladılar.

Samuel Eto’o’nun yaptığı karaktersizlik, onu anladık ama yönetimin bu oyuncuyu bedava yollaması da çok akla mantığa yatar bir durum gibi değil.

Ligin kötü denilebilecek takımlarından biri olan Akhisarspor karşısında ne hallere düştüğümüzü bir tek ben mi gördüm? Doksan dakika boyunca kaleyi bulan bir tane şutumuz var.

Ligde Karabükspor haricinde bütün takımlar düşmemek için takviyelerini yaptılar. Biz elimizdeki oyuncuları da yolladık. Acaba TFF 1. Lig’e düştük de, bizden mi gizleniyor?

William Vainqueur muamması bitsin de yazımı öyle tamamlayayım diyordum ama saat 23.50 olmasına rağmen henüz resmi bir açıklama yok.

Son dakikada Osmanlıspor’un yedek forvetini almak da asrın transferi oldu.

Geçen yazımda da belirttiğim gibi, Antalyaspor’un her yönetimi büyük umutlarla gelir ama ilk iş olarak takımı küme düşürür. Sanırım aynı senaryo tekrarlanacak. Rakiplerimizin kurdukları kadroya bakacak olursak bizim bu kadroyla ligde kalmamız gerçekten mucize olacak.

Ne umutlarla başladığımız sezonda altı ayda ne duruma düştük.

Gözüm yaşarıyor, yüreğim kanıyor,
Olmasaydı sonumuz böyle…