Ne Fark Eder

H. Merve Korkmaz yazdı…

Ne Fark Eder
4 Kasım 2019 07:54

Süper Lig’de bizim kadar kendisiyle çelişen bir takım daha yoktur. Fenerbahçe’yi kendi evinde yenip, yenilmezlik serisine son veriyoruz ama 3 haftadır burnumuz mağlubiyetten kurtulmuyor. Bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu derler artık insana.

Haftalardır kalemimi eğip, büküyorum. Sırf takımda moraller bozulmasın, aman her daim takımımızın arkasında duralım dedikçe resmen zıvanadan çıktılar.

Beşiktaş karşısında oynanılan ilk yarıya değinmek bile istemiyorum ama Bahadır’ı parlatacağız derken çocuğa yüklendiğinizin hala farkında değilsiniz! Anlamıyorum nedir bu Bahadır isteği?

Ziraat Türkiye Kupası’nda Niğde’nin gençlerini gördünüz mü? Nasıl da çatır çatır oynadılar. Neyse, konumuz o da değil. Ne de olsa biz kupaya öylesine katılır, bir şekilde eleniriz. Sonuçta bizim öncelikli hedefimiz sadece ligde kalabilmek, değil mi? Evet ligde kalırız ama Beşiktaş karşısında ikinci yarıda oynadığımız gibi oynarsak kalırız. Yoksa bizim neyimize Süper Lig. “Biz gidelim en dibe” diyorsanız da olur. Zaten ne zaman gülsek burnumuzdan geliyor. Alıştık artık.  Ne fark eder, değil mi?

Velhasılıkelam, artık bu armanın hakkını verin. Bir öyle bir böyle oynamayın. Ruh sağlığımızla değil, topunuzu oynayın.

Kırmızı-beyaz aşkla kalınız büyük Antalyaspor taraftarı. Sevdamız, yüreğinizden düşmesin.