Nafiz Tanır’dan Öztürk Ailesine Destek

Antalyaspor Kulübü Derneği Eski Başkanı Nafiz Tanır’dan ay sonunda gerçekleşecek olağan genel kurula dair açıklama geldi.

Nafiz Tanır’dan Öztürk Ailesine Destek
15 Haziran 2019 14:26

Antalyaspor Kulübü Derneği Eski Başkanı Nafiz Tanır’dan ay sonunda gerçekleşecek olağan genel kurula dair açıklama geldi.

Kendisi hakkında ortaya atılan iddialara cevap veren Nafiz Tanır, yeniden aday olacağı iddialarının doğru olmadığını belirterek, olağan genel kurulda Öztürk Ailesine destek olacağını açıkladı.

Nafiz Tanır, açıklamasında şunları söyledi:

Antalyaspor Kulübü Derneği’nin Haziran’da yapılacak olağan genel kurulunda aday olacağım veya hazırlanacak bazı yönetim kurulu listelerine destek vereceğim yönünde bir internet sitesi kaynaklı sosyal medya üzerinde iddialar ortaya atılarak haber yapılmıştır. Bu internet sitesi yıllardır aleyhimde yalan haberlerle bilgi kirliliği yaratmaktadır. Bu haberlere yönelik internet sitesine yönelik geçmişte açtığım davada hukuki süreç devam ediyor. Bu haberi yapan ya da yaptıran üst akıllar kendi menfaatleri adına Antalyaspor’a şimdiye kadar büyük zarar vermiş ve zarar vermeye devam etmektedir.

Eylül 2018’de Antalyaspor A.Ş’de Ali Şafak Öztürk’ün tekrar başkanlığı söz konusu olması ve ilkesel olarak da A.Ş ile derneği birlikte yönetme isteğine kayıtsız kalmadık. Koşullar gereği Antalyaspor’un yararına olacağı düşüncesiyle Antalyaspor Kulübü Derneği’nde olağanüstü genel kurula giderek ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım sürdürdüğümüz 5 yıllık görevi devrettik. Antalyaspor’da 8 ay önceki koşullar ne ise, şu anda da devam etmektedir. Antalyaspor Kulübü Derneği’nin Haziran ayında yapılacak olağan genel kurulunda başkan Ali Şafak Öztürk ya da Fikret Öztürk’ün veya başkanlığındaki yönetim kurulunun devam etmesini doğru buluyor ve destekliyorum.

Şu da bilinmeli ki başta Öztürk ailesi, dernek ve Antalyaspor A.Ş’teki yönetici arkadaşlarımızın bildiği gibi Antalyaspor Kulübü Derneği yararına olacak bazı girişim ve desteklere katkı vermekteyim. Bunların da olumlu sonuçlanması bir Antalyasporlu olarak bizleri mutlu etmektedir. 2013-2018 yıllarındaki başkanlık sürecimde ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım 5 lisanslı amatör sporcuya sahip Antalyaspor Kulübü Derneği’ni 10 branşta bine yakın sporcuya ulaştırıp, liglerde yer almasını sağladık. Amatör branşlarda özellikle kadınlarda milli sporcu yetiştirdik. Atilla Vehbi Konuk Tesisi’nin tahsisinde sorumluluk üstlendik. Antalyaspor Kulübü Derneği’nin gelir sağlayıcı yapıya ulaşmasını sağladık. Bu çıtanın daha da yükselerek devam etmesine desteğimizi sürdüreceğiz.