Murat Süğlün’e Ceza Çıkmadı

Bugün toplanan Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, resmi siteden yapılan açıklamaya dair ceza tayinine gerek olmadığını açıkladı.

Murat Süğlün’e Ceza Çıkmadı
10 Aralık 2019 16:50

 Antalyaspor Yönetim Kurulu adına Basın Sözcüsü Murat Süğlün geçtiğimiz günlerde Trabzonspor maçına atanan Yaşar Kemal Uğurlu’ya tepki göstermiş ve resmi siteden de bir açıklama yayımlanmıştı. TFF hukuk Müşavirliği, bunun üzerine Antalyaspor’u ve Murat Süğlün’ü PFDK’ya sevk etmişti. 

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, bugün gerçekleştirdiği toplantısında toplantısında Antalyaspor’a ve Murat Süğlün’e isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından ötürü ceza verilmesine gerek olmadığını açıkladı.

PFDK tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

ANTALYASPOR A.Ş. hakkında, 04.12.2019 tarihinde kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamalar nedeniyle Kurulumuza sevk yapılmış ise de, isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,

ANTALYASPOR A.Ş. idarecisi EMİN MURAT SÜĞLÜN hakkında, 04.12.2019 tarihinde kulübün resmi internet sitesinde yaptığı açıklamalar nedeniyle Kurulumuza sevk yapılmış ise de, isnat olunan disiplin ihlalinin unsurları oluşmadığından CEZA TAYİNİNE YER OLMADIĞINA,

Karar verilmiştir.”