Mücadele Var Gol Yok

Osmanlıspor karşısında gol pozisyonları üretmesine rağmen, futbolcular yine şeytanın bacağını kıramadı…

Mücadele Var Gol Yok
28 Şubat 2018 07:20

Sezonun yarısından fazlası bitti ama Antalyaspor’un deplasmanda toplamda bulduğu gol sayısı 5. Aldığı galibiyet sayısı rakamla, 0. Yazıyla, sıfır. Oynanan oyuna bakılırsa da, sezonu deplasmanda galibiyet almadan kapatabilir. İçeride alınan puanlarla ligde kalınırsa, enteresan bir istatistik ortaya çıkacaktır. Osmanlıspor karşısında gol pozisyonları üretmesine rağmen, futbolcular yine şeytanın bacağını kıramadı.

Olumlu yanlarına bakacak olursak ; olmadık pozisyonda Charles’ın gereksiz müdahalesiyle penaltı kazanıp topu dışarı atan rakibe yenilmemek, deplasmandan en azından 1 puan ile dönmek iyidir. Önceki maçlarda, özellikle ikinci yarıda oyundan tamamen düşen, rakip kaleye gidemeyen, kalesini savunamayan bir görüntü çizen takımın artan mücadele gücü, ayakta kalışı gözle görülür şekilde artmış vaziyette. İkili mücadelelerde ayakta kalan, kaybetmeyi aklından geçirmeyen bir takım oldu Antalyaspor. Son pas ve vuruşlarda büyük oranda sıkıntı yaşanmasına rağmen bulunduğumuz ligin gereği olan mücadele gücü ile eksik noktalar bir nebze kapanıyor.

Her iç saha maçında yazdığımız gibi, bu hafta da sezonun en kritik maçlarından birine çıkacağız. Pazar 13:30’da oynanacağı açıklanan maçın saati değiştirilerek yine pazar 19:00’a alındı. Cuma, pazartesi ve öğle saatlerinde oynanan maçlara verilen tepkiler yerine ulaşmış olacak ki federasyon uygun bir saat ile değişiklik yapmış. Bu değişiklik sonrası hatırı sayılır bir kitle ek olarak statta yerini alacaktır. Taraftar desteği ile Sivasspor engelini 3 puan ile aşarsak, şehir olarak uzun zaman sonra rahat bir nefes alırız.

Dolu tribünler önünde iyi oyun ve güzel bir skor dileğiyle…

Mutlu haftalar.