Hamzaoğlu: “Mücadele Eden Antalyaspor’u Oluşturuyoruz”

Hamza Hamzaoğlu antrenman öncesinde sahada düzenlediği basın toplantısında Antalyaspor’un son durumu hakkında açıklamalarda bulundu…

Hamzaoğlu: “Mücadele Eden Antalyaspor’u Oluşturuyoruz”
16 Ocak 2018 21:14

Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu rövanş maçında perşembe günü Kayserispor’u konuk edecek Antalyaspor mücadelenin hazırlıklarını bugün yaptığı antrenmanla sürdürürken, teknik direktör Hamza Hamzaoğlu antrenman öncesinde sahada düzenlediği basın toplantısında Antalyaspor’un son durumu hakkında açıklamalarda bulundu.

Kamp sürecini iyi bir şekilde tamamladıklarını belirten Hamzaoğlu, “Artık maç haftasına girdik. Antrenmanlarımız da gayet iyi gidiyor. İyi çalışıyorlar. Kayserispor maçıyla başlayacağız. İnşallah iyi bir maç olur. Kayseri’de alınan 3-1’lik bir skor var. Biraz işimiz zor ama onu da üstesinden gelmeye çalışacağız. Bu maçtan sonra da zaten lige başlayacağız” diye konuştu.

Cezalı ve sakat oyuncuların yokluğunda geriye kalan oyuncularla karşılaşmaya çıkacaklarını hatırlatan Hamza Hamzaoğlu, “Herkese şans vermeye çalışacağım. Yani herkesi görmeye ve oynatmaya çalışacağım. Bir yandan maçı kazanıp turu geçmeye çalışırken; bir yandan da oyuncularımızı da kazanmaya çalışacağız. Başladığımız günle bugün arasında inanılmaz bir fark var. Oyuncularımız söylediklerimize çok çabuk adapte oluyor. Bunu da inşallah zaten Kayseri maçında sahaya yansıtacağız. Gözle görülür bir fark olacağını tahmin ediyorum” dedi.

Önceliğinin oyuncuların performanslarını arttırmak olduğunu söyleyen Hamzaoğlu, “Biz bütünlüğü sağlamaya çalışıyoruz. Şimdi yani hücumda da savunmada da beraber oynayan, gücünü paylaşan, birlikte mücadele eden bir Antalyaspor olmaya çalışıyoruz” şeklinde konuştu.