Morais: ” Kendimizi Affettirmek İstiyoruz”

Antalyaspor’da Torku Konyaspor hazırlıkları sürerken, teknik direktör Jose Morais antrenmanda açıklamalarda bulundu…

Morais: ” Kendimizi Affettirmek İstiyoruz”
28 Nisan 2016 21:35

Antalyaspor’da Torku Konyaspor hazırlıkları sürerken, teknik direktör Jose Morais antrenmanda açıklamalarda bulundu.

T.Konyaspor’un harika bir sezon geçirerek ligde uzun zamandır maç kaybetmediğini hatırlatan Morais, rakiplerinin çok iyi defans yaptığını ve hücumda iyi oyuncuları olduğunu söyledi. Geçen hafta oynadıkları Osmanlıspor karşılaşmasında konsantrasyon eksikliğinden dolayı goller yediklerini belirten Morais, bu hatayı T.Konyaspor maçında tekrarlamamaları gerektiğini ifade etti.

Osmanlıspor maçında taraftarlarını çok üzdüklerini kaydeden Antalyaspor Teknik Direktörü, bu hafta kendilerini affettirmek istediklerini açıkladı.

Taraftarlarının önünde 3 puanı alacaklarını söyleyen Jose Morais, “Çok iyi çalışıyoruz. Kazanmak için kapasitemiz var, kazanacağımıza inanıyorum” dedi.
Antalyaspor’un deplasmanda maç kazanamamasına değinen Morais, “Tamamen konsantrasyon ve inanma işi. Bu zamana kadar başaramamış olabiliriz alma önümüzde 4 maç var. Başaracağımızı düşünüyorum. Kalite eksikliği olduğunu düşünmüyorum. Takımımın kalitesine inanıyorum. Dışarıda kazanmak içeriden kazanmaktan daha zordur ama bunu başarabilecek güçteyiz” şeklinde konuştu.