Menez: “Tarih Yazmaya Geldik”

Jeremy Menez, yabancı sınırlaması ve Antalyaspor’a transferine dair birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı …

Menez: “Tarih Yazmaya Geldik”
6 Eylül 2017 10:58

Antalyaspor’un yeni transferi Jeremy Menez, yabancı sınırlaması ve Antalyaspor’a transferine dair birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

Jeremy Menez, Antalyaspor yönetiminin ilk olarak menajeriyle iletişime geçtiğini, daha sonra tesisleri ve şehri görmeye geldiğini, transfer süreci sonunda anlaşmaya varılınca transferinin gerçekleştiğini söyledi.

Antalyaspor’da gelmesinde geçtiğimiz sezon ligin beşinci sırada bitirilmesinin de etken olduğunu söyleyen Menez, kulübün genel yapısı,  başarısı ve kendisini bu kadar istemelerinden etkilenerek kırmızı beyazlılara geldiğini aktardı.

Hazırlık kampında geçirdiği sakatlığa da değinen Menez, kendisi için en sağlıklı olanın sene başında ameliyat olmasını düşündüğünü, Alanyaspor hazırlık maçında forma giydiğini, Galatasaray maçında da elinden gelenin en iyisini yapacağını aktardı.

Sezona üç maçta iki puanla başlamanın da hayal kırıklığı olduğunu dile getiren Fransız oyuncu, şunları söyledi:

Galibiyeti düşünürken 2 puan almak bizi de taraftarı da son derece üzdü. umut verici taraf, sezon başı olması. Antalyaspor’a Nasri, Vainqueur, Maicon geldi. Zaten Eto’o’da vardı. Bu isimlerle çok çok harika bir ekibe sahip olduk. Galatasaray maçı ile çıkışa geçebileceğimiz bir dönem geliyor. Bunu iyi değerlendirip galibiyet serisine en kısa sürede başlamak istiyoruz.

Güzel bir ekibe ve futbolculara sahip olduklarını ifade eden Menez, “Şu anda tek yapmamız gereken, mümkün oldukça galibiyet serileri yakalamak. Benim gelişimde buraya herhangi bir sebepten değil, çok büyük galibiyetler alıp tarih yazmak için geldik, diğer yeni transferler gibi. O yüzden tabi ki hedef budur. Ancak şuanda önümüze bakıp uzun bir yolda alabileceğimiz maksimumum galibiyet sayısına ulaşmak gerekiyor.” ifadelerini kullandı.

Yabancı sınırlamasına da değinen Menez, “Taraftarların bilet ve kombine alma sayısı bizim gibi isimlerin Türkiye’ye gelmesi ile oluyor. Siz tabi satışları ve kaliteyi düşürmek istiyorsanız tabi bu limitasyon neden olmasın, o zaman o şekilde benim için kabul edilemez bir karar olur.” dedi.