Memleket Meselesi

Rakip Beşiktaş… Tribünler tıklım tıklım… Tabiri caizse iğne atsan yere düşmez …

Memleket Meselesi
22 Mart 2017 08:28

Rakip Beşiktaş… Tribünler tıklım tıklım… Tabiri caizse iğne atsan yere düşmez. Stat açıldığından beri oluşan en güzel ortam… Biletlerin ucuz olmasından öte, rakibin Beşiktaş olması bunda en büyük neden. En büyük dileğim, rakibin isminin önemi olmaksızın bir gün o stada 33.000 Antalyaspor sevdalısının koşulsuz şartsız gelmesi. Olur mu? Bence o günler de yakın.

Maçla ilgili yapılacak çok fazla bir yorum yok. Bir puana sevinen lig lideri Beşiktaş, üzülen biz Antalyasporlular… Bu sene kaybettikleri maçlarda dahil Beşiktaş’ı bu kadar zorlayan başka bir takım olmadı. Gelinen nokta gurur verici ama yeterli değil. Daha da iyisini yapabiliriz. Bu yönetim ve teknik kadroyla daha da güzel günler göreceğiz.

Bu sene Avrupa olur mu? “İnşallah” diye cevaplıyorum bu soruyu. Zira yeni stadıyla şaha kalkan Trabzonspor önümüzdeki en büyük engeldir. Bu da bizim şanssızlığımız.O stat lig sonunda açılsaydı eminim Trabzonspor şu anda 10. sıra veya civarındaydı. Yeni stadyum etkisi işte böyle bir şey.

Önümüzdeki 10 günlük lig arası sakat futbolcular açısından çok önemli. Özellikle Diego’yu gözlerimiz arıyor. Onsuz defans yarım, tamamen güven vermiyor. Kayserispor maçında oynar mı bilinmez ama sonraki maçta kesin sahada olmalıdır.

Tekrar Beşiktaş maçına dönelim.. Tribünler resmen karnaval yeri gibiydi. Grup 1966 ve 07 Gençlik gruplarının yaptığı şovlar gözlerimizin pasını sildi. İstanbul medyasının dediği gibi “Tribün dediğin böyle olur.”

Hepimizin canını acıtan, bazılarımızın çocukluk arkadaşı, bazılarımızın abisi tribün efsanesi Zeki Canıtez abimizi kaybettik. Onsuz deplasman hatırası olmayan biri çıkacağını zannetmiyorum.Belli bir nesle damgasını vurdu ve erken yaşta aramızdan ayrıldı.

Allah çok sevdiği kullarını erkenden yanına alırmış derler.Zeki Abimize doyamadan onu kaybettik maalesef. Ne kadar çok sevildiğini ise cenazesinde ve stadyumda bir kez daha gördük. Nurlar içinde uyur umarım.

Sevgiyle kalın.