Maç İçin Sıkı Güvenlik Tedbirleri Alındı

Antalyaspor – Fenerbahçe mücadelesinin öncesinde ve sonrasında alınan sıkı güvenlik önlemleri dikkat çekti …

Maç İçin Sıkı Güvenlik Tedbirleri Alındı
13 Aralık 2016 14:42

Cumartesi günü İstanbul’da yaşanan patlamanın ardından dün oynanan mücadelede alınan sıkı güvenlik önlemleri dikkat çekti.

Karşılaşmaya saatler kala Antalya polisinin stadyum çevresinde üst düzey güvenlik önlemleri aldığı görüldü. Mücadele öncesinde stadı çevreleyen caddeleri bariyerle çevreleyen polis, alan içinde yer alan park halindeki tüm araçların kaldırılmasını sağladı. Sahiplerine ulaşılamayan araçlar ise çekici aracılığıyla cadde ve sokaklardan kaldırıldı.

Alınan önlemler kapsamında stat çevresinde oluşturulan üç aşamalı güvenlik noktasından sadece biletli taraftarlar giriş yapabildi. Ayrıca stat  çevresinde görevli sivil ve resmi ekipler de şüpheli gördüğü kişilere maç öncesinde ve maç sonrasında kimlik kontrolü yaptı.

Öte yandan mücadele öncesinde taraftar grubu liderleri polise çiçek verirken, yapılan jest bunlarla da kalmadı. Karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır, para atışını yine bir polisimize yaptırırken, Yekta ve Antalyasporlu futbolcular, golün sevincini emniyet görevlileriyle kutladı. Ayrıca tribünde de şehitlerimizin için çok sayıda pankartın asıldığı görüldü.