Arıcı: “Ligden Düşme Endişesi Kayboldu”

Antalyaspor Basın Sözcüzsü Cumhur Arıcı, deplasmanda 1-0 kazanılan Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulundu…

Arıcı: “Ligden Düşme Endişesi Kayboldu”
7 Mayıs 2018 17:31

Antalyaspor Basın Sözcüzsü Cumhur Arıcı, deplasmanda 1-0 kazanılan Gençlerbirliği maçının ardından açıklamalarda bulundu.

Gençlerbirliği maçıyla rakiplerinden birisini yenerek kendileriyle yarışında yarış dışı kalmasını sağladıklarını ve 38 puana yükseldiklerini belirten Arıcı, rahatladıklarını ve ligden düşme endişesinin kaybolduğunu söyledi.

M.Başakşehir maçına çok farklı havada sahaya çıkacaklarına inandığını kaydeden Cumhur Arıcı, stadın dolacağını ve taraftarların güzel bir maç izleyeceğini ifade etti.

Ligde kalacakları için bu maçın şenlik havasına dönüşeceğini tahmin ettiğini söyleyen Arıcı, “Gençlerbirliği galibiyetinde kazanılan moralle M.Başakşehir maçından puanlar alacağımıza inanıyorum. Takımda düşme korkusu olduğunda farklı, kendine güvendiğinde farklı oynuyor. Daha farklı maç olacak. rakibimiz stres altında. Onlar için stresli bir maç bizim için güzel bir maç olacak” diye konuştu.