Leonardo’dan Öğretmenler Günü Ziyareti

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkaın Nafiz Tanır ve Teknik Direktör Leonardo Araujo, öğretmenler günü sebebiyle Ahmet-Leman Baydr Ortaokulu’na ziyarette bulundu …

Leonardo’dan Öğretmenler Günü Ziyareti
24 Kasım 2017 17:22

Antalyaspor Kulübü Derneği Başkaın Nafiz Tanır ve Teknik Direktör Leonardo Araujo, öğretmenler günü sebebiyle Ahmet-Leman Baydr Ortaokulu’na ziyarette bulundu.

Ziyarette okuldaki pilot voleybol takımı oyuncularıyla voleybol oynayan Leonardo, öğretmenlere karanfil dağıttı. Leonardo, yaptığı açıklamada 24 Kasım Öğretmenler Günü’nde öğretmenler ve öğrencileriyle bir arada olmaktan çok mutlu olduğunu söylerken, “En güzel yaşlarınız bu yaşlar. Öğretmen olmak, aynı zamanda koç olmak kolay değil. Voleybol takımının başarısını biliyorum. Kısıtlı imkanlara rağmen kurulan ve başarı kazanan takımın sporcularına, öğretmenlerine ve voleybol oynayan öğrencilere teşekkür ederim” dedi.

Ziyarette konuşan Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır ise okul takımının geçen yıl Antalya’da il birinciliği kazanarak kısıtlı imkanlarla önemli başarılar elde ettiğini hatırlatarak, okul takımını Antalyaspor’un midi kızlar voleybol pilot takımı olarak Antalyaspor Kulübü Derneği bünyesine taşıdıklarını kaydetti.

Ziyaretin sonunda, Leonardo ve Tanır’a öğretmenler tarafından gözleme ve çay ikram edildi.

KAYNAK: İHA