Kulüpten Mustafa Yılmaz’a Teşekkür

Kulüpten Mustafa Yılmaz’a Teşekkür
1 Haziran 2021 12:00

FTA Antalyaspor’un çiçeği burnunda başkanı Aziz Çetin, kulübün resmi sitesinden yaptığı açıklamada kendisini bu göreve layık görenlere teşekkür etti. 

Aziz Çetin, yönetim kuruluyla birlikte aldıkları bayrağı daha yüksekte dalgalandırmak için çalışmalara başladıklarını ifade ederken, güçlerini Atilla Konuk’un emaneti olan sorumluluk bilinci ve taraftardan aldıklarını söyledi.

Çetin, açıklamada eski başkan Mustafa Yılmaz’a da teşekkür etti. 

Kulüp tarafından yapılan açıklama şu şekilde:

Bilindiği üzere; 31 Mayıs 2021 tarihinde yaptığımız yönetim kurulu toplantısında şahsıma Antalyaspor A.Ş. başkanlığı gibi onurlu bir görev teveccüh edilmiştir.

Bugünden itibaren yönetim kurulundaki arkadaşlarım ile birlikte aldığımız bayrağı daha yüksekte dalgalandırabilmek için bütün gücümüzle çalışmaya başlamış bulunmaktayız.

Amacımız, kırmızı beyaz bayrağımızın üzerindeki armamızı layıkıyla temsil etmek, Antalya’mıza ve camiamıza yakışan bir yönetim anlayışı göstererek kulübümüzü her zaman daha ileriye taşımak olacaktır.

Gücümüzü, Kurucu Başkanımız Atilla Vehbi Konuk’un bizlere emanet ettiği sorumluluk bilincinden ve büyük Antalyaspor taraftarından almaktayız.

Bu noktada, mevcut yönetimimizin göreve gelmesinde büyük emek veren ve 3 ay boyunca başkanımız olarak önemli bir özveride bulunan Sayın Mustafa Yılmaz’a teşekkür etmeyi bir borç biliyoruz.

Bizden önce kulübümüze hizmet eden tüm başkan ve yöneticilerimizden hayatta olmayanları rahmet ve minnetle, aramızda olanları ise saygı ile anıyoruz.

En büyük Antalyaspor!

Av. Aziz ÇETİN

Fraport TAV Antalyaspor A.Ş. Başkanı