Kulübü Bulutlar Sardı

Takım hakkında yazmamız gerekirken eski başkanımızın kulübü nasıl zor duruma soktuğundan bahsetmek, işin aslı beni derinden üzüyor…

Kulübü Bulutlar Sardı
14 Kasım 2018 07:56

Takım iyi gidiyor derken, lig başladığında küme düşmemize kesin gözü ile bakılırken, bunca mali soruna rağmen, yaşanılan yönetim değişikliklerine rağmen futbolcularımız aylardır paralarını alamamışken, azimleri ve hırsları ile bu takımı yukarıda tuttular.

Tam bahar geldi derken bir anda kışa çevirdiniz ortalığı! Eski başkanımız Cihan Bulut’un hamlesiyle parasını alamayan hentbol oyuncularımız, Avrupa yolunda bir galibiyet daha kazandı. Yaşanılan bu kaos ister istemez herkesi gerdi. Yenilgiyi tabi ki de sadece buna bağlamak doğru olmaz. Hentbol takımımız kazanabildi ise, futbolcularımız da pek tabi kazanabilirlerdi maçı. Ama bu yaşanılan olayın takımda etkisinin olmadığını söyleyemeyiz.

Bunun yapılacak zamanı o gün mü olmalıydı cidden? Fil-çimen ilişkisi tam olarak da bu olayda örnek olarak kullanılabilir. Neden kulübü huzursuz ettiniz eski başkanımız Cihan Bulut? Bu takıma en çok zarar verenlerin Antalyasporlu olduklarını da bir kez daha görmüş olduk. Şimdilerde size öfke bile duyamıyoruz. Yaptığınız hamlenin sırası değildi. Bu size yakışmadı. Temlik kalksa ne olur? Bu takımı bu şekilde huzursuz edip sonra da “Önce Antalyaspor” dedik diye bir açıklama yapmanızın hiç bir anlamı kalmadı. Teşekkür ederiz. Bu çocuklar bunu hak etmemişti! Futbolcusu, hentbolcusu, kulüp çalışanı… Hiçbiri bunu hak etmemişti.

Takım hakkında yazmamız gerekirken eski başkanımızın kulübü nasıl zor duruma soktuğundan bahsetmek, işin aslı beni derinden üzüyor. Yapılanları asla unutmayacağımızı da buraya bırakıp, bu haftalık yazımı sonlandırıyorum.

Kırmızı-beyaz aşkla kalın büyük ve has Antalyasporlular… Sevdamız ve umutlarımız yüreğinizden düşmesin.