KONYSİAD, Antalyaspor’u Ağırladı

KONYSİAD’ın bugünkü olağan toplantısının konuğu Başkan Cihan Bulut, Asbaşkan Şefik Öz, Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır ve Antalyaspor Kulübü Derneği Genel Koordinatörü Hakan Gürcüoğlu oldu.

KONYSİAD, Antalyaspor’u Ağırladı
27 Mart 2018 16:30

Konyaaltı Sanayici İşadamları Derneği’nin bugünkü olağan toplantısının konuğu Başkan Cihan Bulut, Asbaşkan Şefik Öz, Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Antalyaspor Kulübü Derneği Başkanı Nafiz Tanır ve Antalyaspor Kulübü Derneği Genel Koordinatörü Hakan Gürcüoğlu oldu.

KONYSİAD Başkanı İlhami Kaplan, yaptığı açıklamada Antalya’yı doğru bir şekilde tanıtmak için Antalyaspor’un çok yönlü bir araç olduğuna dikkat çekerken, “Söz konusu futbolsa, orada adeta dipsiz bir kuyu vardır. Futbol bir spor dalıymış gibi gözükse de, aslında tutku derecesinde bağlayıcı ve kitlelere hakimiyeti olan bir durumdadır. Avrupa’da futbol; iktisadi ve ekonomik başarıyla eş değerde görülüyor. Antalyaspor’un Süper Lig’de olmasının şehrimize çok yönlü katkısı bulunmaktadır.” dedi.

Kulübe siyaset karıştırmadığını ve eşit bir yönetim sergilemeye çalıştığını ifade eden Başkan Cihan Bulut,aldıkları güçle birlikte çıktıkları bu yolda ekibine ve Sivil Toplum Örgütlerine güvendiklerini dile getirdi.

Geçmişte gerçekten güzel şeylerin yapıldığına da dikkat çeken Cihan Bulut, “Devraldığımız bu bayrağı, yönetimdeki arkadaşlarım ve teknik ekibimle güzel yerlere getirmek istiyoruz. Başkanlığa ilk geldiğim günde zorlukları fevkalade biliyordum. Kulübümüzde asla siyaset yok. Eşit bir şekilde kulüp yönetmeye çalışıyoruz. Kulübümüzün her tarafına dokunmaya çalışıyoruz. Önümüzde hepimizin bildiği gibi çok önemli maçlar var. Bu maçlarda bizi yalnız bırakmayacağınızı biliyorum” şeklinde konuştu.

Düzenlenen toplantı, günün anısına verilen plaketlerle son buldu.