Konyaspor Maçına Deplasman Yasağı Getirildi

Konyaspor Maçına Deplasman Yasağı Getirildi
2 Aralık 2015 11:51

Antalyaspor’un cumartesi günü deplasmanda oynayacağı T. Konyaspor – Antalyaspor maçına deplasman yasağı getirildi.

Konya İl Spor Güvenlik Kurulu, Cumartesi günü saat 16.00’da oynanacak Torku Konyaspor-Antalyaspor maçında stada Antalyasporlu taraftarın alınmamasına karar verdi.

Kararın, iki kulüp taraftarı arasında daha önceki maçlarda yaşanan gerginlikler nedeniyle alındığı tahmin ediliyor. Konya İl Spor Güvenlik Kurulu bu sezonun altıncı haftasında Mersin İY ile oynanan maçta da konuk takım taraftarının stadyuma alınmamasına karar vermişti.

İl Spor Güvenlik Kurulu kararı gereğince, sosyal medyada iki tarafın da paylaşımları ve Konya Emniyeti’nin deplasmana gelecek taraftarların can güvenliğini sağlayamama endişesi taşıması sebebiyle Antalyaspor taraftarlarına deplasman yasağı getirilmesi talebinde bulunulduğu ve kararın da bugün onaylandığı belirtildi.

Ayrıca Passo.com.tr adresinde de biletler satışasunulduğu fakat Antalyaspor tarafı için “01/12/2015 tarihinde alınan İl Güvenlik Kurulu kararı gereği rakip takım taraftarları stadyuma alınmayacaktır.” şeklinde ibare olduğu görüldü.

Deplasman yasağının dile getirilmesinin ardından Antalyasporlu taraftarlar sosyal medya üzerinden karara yoğun tepki gösterdiler.