Konyaspor Camiasından Antalyaspor’a Şok Suçlama

Alanyaspor – Atiker Konyaspor mücadelesinin bitiminde çıkan olayların ardından Konyaspor cephesinden Antalyaspor’a yönelik suçlamalar gelmeye devam ediyor …

Konyaspor Camiasından Antalyaspor’a Şok Suçlama
6 Aralık 2016 17:51

Geçtiğimiz gün oynanan Alanyaspor – Atiker Konyaspor mücadelesinin bitiminde çıkan olayların ardından Atiker Konyaspor cephesinden Antalyaspor’a yönelik suçlamalar gelmeye devam ediyor.

Pazar günü oynanan mücadelede Atiker Konyaspor taraftar gruplarından Nalçacılılar’ın mücadele öncesinde başlattığı olaylar, karşılaşma sonunda da sürdü ve Antalyaspor camiası ile Atiker Konyaspor camiasını bir kez daha karşı karşıya getirdi. Sosyal medyada olaylara Antalyaspor taraftarlarının sebep olduğunu öne süren Atiker Konyasporlular ise Antalyaspor camiası tarafından şaşkınlıkla karşılandı. Antalyasporlu taraftarların büyük bir çoğunluğu, bu tepkileri ligin ikinci yarısında oynanacak olan mücadeleye taraftar yasağının getirilmesi istendiği şeklinde yorumladılar.

Bilindiği gibi yerel basında Atiker Konyaspor taraftarlarının stada soktukları torpilleri ailelerin bulunduğu alana attıkları ve iki çocuğun yanı sıra bir jandarmanın da olaylar çerçevesinde yaralandığı iddia edilmişti. Ulusal basında çıkan görüntülere göre ise Atiker Konyaspor taraftarlarının Antalya Arena’da olduğu gibi Oba Stadyumu’nda da deplasman tribününde yer alan koltukların yanı sıra kadın ve erkek tuvaletlerindeki malzemelere zarar verildiği tespit edildi.

Olaylarda başı çeken Nalçacılılar grubunun bu sezon oynanan Antalyaspor – Atiker Konyaspor mücadelesinde de olduğu gibi tribünde yer alan kadın taraftarlara laf attığı ve tacizde bulunduğu öne sürülürken, Atiker Konyasporluların deplasman tribününden attığı video da bu görüntüyü kanıtlar nitelikte oldu. Atiker Konyasporlu holiganların attığı bir taş nedeniyle dönüş yolculuğunda bölgede görevli bir sivil polis memuru  yaralanmıştı.

Öte yandan 07 Gençlik ve Grup 1966 taraftar grupları, Medipol Başakehir deplasmanı öncesinde çağrılarda bulunarak bu mücadeleye deplasman organizasyonu yapılmayacağını ve  önceliğin Medipol Başakşehir deplasmanı olduğunu duyurmuştu. 

Bilindiği gibi sosyal medyada dün yayınlanan görüntülerde Konyaspor taraftarı deplasman tribününe kendilerine ait olmayan Passolig ile giriş yapmaya çalıştığı iddia edilmiş, Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ise yaptığı açıklamada Konyasporlu bir yöneticinin uzman çavuşu tartakladığını iddia etmişti.

 

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=M9XYYjwv444″]