Konyaaltı’na Antalyaspor Temalı Aydınlatma

Konyaaltı Belediyesi’nin yaptığı Antalyaspor temalı yeşil doku, gece ışıklandırmasıyla da kente yeni bir renk kattı …

Konyaaltı’na Antalyaspor Temalı Aydınlatma
5 Eylül 2017 16:13

Konyaaltı Belediyesi’nin Antalya’nın Kemer-Konyaaltı girişine yaptığı Antalyaspor temalı yeşil doku, gece ışıklandırmasıyla da kente yeni bir renk kattı.

Konyaaltı Belediyesi, Akdeniz Bulvarı ile Atatürk Bulvarı kesişiminde yeni bir düzenleme yaptı. Daha önce EXPO Antalya düzenlemesi yapan Konyaaltı Belediyesi, kent girişine şimdide Antalyaspor logosunun çalışmasını yaptı. İçleri kırmızı-beyaz taşlarla döşenen alanda Antalyaspor logosunu birebir tema eden Konyaaltı Belediyesi, led aydınlatma sistemiyle de meydana gece de hayat kazandırdı. Antalyaspor temalı alan vatandaş ve taraftarlardan da büyük beğeni topladı.

Antalyaspor’a her fırsatta desteğini sürdüren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, çalışmanın bütün vatandaşlar tarafından beğeni ile karşılandığını söyledi. Başkan Böcek, “Antalyaspor şehrimizin önemli markalarından biridir. Antalyasporumuza olan desteğimiz her zaman sürecektir. Antalya’nın batı girişine yaptığımız bu çalışma Konyaaltı’mıza ayrı bir güzellik kattı. Gündüz ve gece görünümüyle Antalyaspor temalı çalışmamız çok güzel oldu.” dedi.

KAYNAK: İHA