KonTV’de Antalyaspor Camiasına Hakaret

KONTV’de yayınlanmakta olan “Spor Gündemi” programında Antalyaspor’a ve taraftarlara ağır hakaretlerde bulunuldu …

KonTV’de Antalyaspor Camiasına Hakaret
13 Eylül 2016 16:01

Konya yerel televizyon kanalı KONTV’de yayınlanmakta olan “Spor Gündemi” programında Antalyaspor’a ağır hakaretlerde bulunuldu.

Selahattin Akçakaya ve Mustafa Durmuş’un sunumu ile yayınlanan Spor Gündemi programında Antalyaspor- Konyaspor mücadelesinin ardından yaşanan olaylar konuşuldu. Programda yer alan Mustafa Durmuş, Antalyaspor camiası ve Antalyaspor taraftarına ağır hakaretlerden bulundu.

Antalyaspor taraftarlarını “Vatan haini” olarak yaftalayan Mustafa Durmuş, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Koreografi yapmayı bilmezsiniz, harcadığınız boyaya yazık. İstanbul maçlarını geçtim, bu koreografiyi Konyaspor maçında yapmanız bizim taraftarımızın ve kulübümüzün büyüklüğünü gösterir. Tribünde ne Kuzey’de ne Güney’de yoksunuz. Kendi evinizde deplasman yaşadığınızı hissediyorum.

Açıklamasında Tahkim Kurulu’nu da suçlayan ve Antalya Emniyeti’nin yeterli önlem almadığını savunan Durmuş, Antalyaspor’un bu ligde barındırılmaması gerektiğini dile getirdi ve konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

Manavgat ve sonrasında pompalıyla havaya ateş edildiği iddiaları var. Yazıklar olsun, bu tip takımları ligde barındırmayacaksınız. Tahkim Kurulu bu adamlara verilen cezayı kaldırdı, nasıl bir aymazlıktır bu! Yarın bir gün göreceğiz, taraftarsız maç kalmasın diye mi bunu yaptınız başka sebeple mi, göreceğiz. Daha geçtiğimiz hafta kendi ilçesiyle kapışan, birbirini yaralayan insanlar bunlar. Bu ahlaksızların temizlenmesi lazım, stadyum önünden geçirmemeniz lazım bu adamları. Cezalar yeterince uygulanmıyor. Konyaspor taraftarı melek gibi, sen çiçek vermeden önce stat dışındaki olayları önle.

Konuşmasını Antalyaspor taraftarlarına “Kafalar bir milyon maça geliyorsunuz. ” diyerek devam eden Mustafa Durmuş, açıklamasını şu sözlerle noktaladı:

Helal olsun Konyaspor’a. Antalyasporlular kudurdular orada. Oynasaydınız da yenseydiniz. Kimsiniz siz? Antalya’da kum çok, gidin kumda oynayın. Bu olayları yapanlara söylüyoırum, kendiinize gelin. Arefe günü kafalar güzel, piizleniyorsunuz, maça geliyorsunuz. Kafalar bir milyon. Takıma ne faydanız olacak, kendinize yok ki? İnsanlıktan çıkmışsınız utanmazlar.