Kongrede Antalyaspor Yönetimine Eleştiri

Antalyaspor A.Ş. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, açıklanan borç miktarı ve yeni sezonda istenen yüksek bütçe ile gündeme gelirken mevcut yönetime yapılan eleştiriler de dikkatlerden kaçmadı…

Kongrede Antalyaspor Yönetimine Eleştiri
28 Nisan 2016 12:00

Antalyaspor A.Ş. Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı, açıklanan borç miktarı ve yeni sezonda istenen yüksek bütçe ile gündeme gelirken mevcut yönetime yapılan eleştiriler de dikkatlerden kaçmadı.

Genel kurulda söz alan ve bir önceki genel kurulda başkan adayı olan Can Atlı, Antalyaspor yönetimini eleştirerek mali tablodaki harcamaları ve borçlara tepki gösterdi. Bankalara borcun 17 kat arttığını ve kulüp borçlarının yükseldiğini hatırlatan Atlı, “Uçurumdan aşağı giden mali tabloyu onaylamaya içim el vermiyor. Mali tablo yeterince şeffaf ve açıklayıcı değil” diye konuştu.

Kulübün eski başkanlarından Dündar Uluğkay da altyapıdan futbolcu yetiştirmenin önemini vurguladı. Uluğkay, yönetim kurulu üyelerine anormal fiyata oyuncu transfer etmemesi konusunda uyarıda bulundu.

Antalyaspor’un mali anlamda kötüye gittiğini söyleyen Antalyaspor Vakfı’nın eski başkanı Ali Yılmaz, Antalyaspor’un paralarının birilerinin cebini doldurduğunu belirtti. Yönetimi sorgulayacak dernek ve vakıf yönetimi bulunmadığını kaydeden Yılmaz, “Yusuf Şimşek üzerinden Antalyaspor soyulacak’ demiştim. Şimşek, için Antalyaspor kasasından 2 milyon lira çıktı. Metin Korkmaz’a menajerlik parası için verilen 450 bin lira geri alınmadı. Antalyaspor kısa sürede milyonlar dağıttı. Antalyaspor’a menajer Metin Korkmaz’ı getiren kişi Yusuf Şimşek’tir. Yusuf Şimşek ile Antalyaspor’da fesat başladı. Şahin Aygüneş devre arası Karşıyaka’ya imza attı. Bu imzada malum menajere komisyon verildiği iddiası var. Menajer ilişkileri son bulmalı.” şeklinde konuştu.