Nazım: “Kendimi Daha Çok Türk Hissediyorum”

Nazım Sangare, A Milli Takım kampında medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

Nazım: “Kendimi Daha Çok Türk Hissediyorum”
28 Mayıs 2019 20:04

Şenol Güneş tarafından A Milli Takım aday kadrosuna seçilen Nazım Sangare, Ömer Ali Şahiner ile birlikte basın toplantısında medya mensuplarının sorularını yanıtladı.

Nazım Sangare, tüm maçları kazanmak istediklerini ve kazanmak için sahaya çıkacaklarını bildirdi.

Nazım, Şenol Güneş’in daha önce “Nazım’ın Türk olduğunu bilmiyordum” açıklamasının sorulması üzerine, “Burada olmaktan çok gurur duyuyorum. Hoca benim Türk olduğumu ilk önce bilmiyordu, onu anlıyorum. Ben kendimi ilk defa görsem Türk olduğumu düşünmem. Tam Türk tipim yok. Onu anlıyorum. Antalyaspor’da iyi sezon geçirdim. Burada hocayla görüştük, ‘Nasılsın’ falan başka bir şey konuşmadık. Çok gurur duyuyorum. Seçildiğim için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Gine Milli Takımı’nın teklifine rağmen Türk Milli Takımı’nı tercih etme sebebinin sorulması üzerine Nazım, “Milli Takım için Gine’den bir seneden beri teklif geliyor. Babam Gineli, annem Eskişehirli. Biz her sene tatil için Türkiye’ye geliyorduk. Benim için çok zor bir şeydi ama kendimi daha çok Türk hissediyorum. Her zaman Türk Milli Takımı’nda oynamak istediğimi söyledim. Çok şükür başardım, daha oynamadım ama buradayım. Buraya gelmek çok zordu. Daha zor olanı burada kalmak. Kendime güveniyorum. İnşallah burada formayı giyeceğim, giydikten sonra bırakmak istemiyorum” ifadelerini kullandı.