Gencer: “Kazanmanın Çaresine Bakacağız”

Gencer: “Kazanmanın Çaresine Bakacağız”
13 Mayıs 2015 17:31

Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Adanaspor galibiyetinin ardından Antalyaspor’un play off müsabakalarına katılmayı neredeyse garantilediğini hatırlattı.

Gencer, pazar günü oynanacak olan Osmanlıspor mücadelesinde tüm taraftarları tribüne beklediğini dile getirirken “Önce Osmanlıspor sonra da Elazığspor maçının kazanmanın çaresine bakacağız. Tek istediğimiz Antalyaspor’u seven, destek veren herkesin tribündeki yerini alması ve takımı desteklemesi” dedi.

Ligi ikinci sırada tamamlayıp, Kayserispor’un ardından Spor Toto Süper Lig’e yükselen ikinci takım olmak istediklerini söyleyen Gencer, sözlerini şöyle noktaladı:

Herkesin herkesi yenebildiği bir ligde 2 puanımız daha olsaydı direk çıkmayı konuşurduk. Son iki maçta sonuna kadar kovalayacağız. Biz maçlarımızı oynayacağız ve son durumu hep beraber göreceğiz. İlk iki ya da play off müsabakalarından Süper Lig’e yükselmenin çaresine bakacağız. Önce Osmanlıspor sonra da Elazığspor maçının kazanmanın çaresine bakacağız. Tek istediğimiz Antalyaspor’u seven, destek veren herkesin tribündeki yerini olması ve takımı desteklemesi.

Osmanlıspor maçında taraftara ihtiyacımız var. Sonuç ne olursa olsun ligin bitmediğini düşünerek takımın desteklenmesi gerektiğini herkes bilmeli. Sahamızdaki maçlarda motivasyon eksikliği yaşıyor takım, iç sahadaki kötü sonuçları deplasmanda telafi etsek de puan kaybetmemeliyiz.