Kayıp İki Puan

Werder Bremen maçı gibi bir maçı neden yeni nesil Antalyaspor taraftarları yaşamasın ki? Bu onların hakkı…

Kayıp İki Puan
30 Nisan 2019 08:58

Maalesef küme düşmesi muhtemel olan bir rakibe karşı evimizde iki puan bıraktık. Onlar için ise altın gibi 1 puandı bu. Sezon genelinde deplasmanlarda çok iyi bir puan performansı sergilememize rağmen bunu iç sahaya yansıtamadık. Zaten iç sahada da aynı performansı sergileseydik, şu an çok farklı hesapların içinde olacaktık.

Sezon başı Antalyaspor küme düşecek ilk takım olarak tahmin ediliyordu. Lakin biz camia olduk ve şu an ligi 5. olarak bitirmenin telaşı içindeyiz. Camia “Nasıl olsa düşmedik” diye rahat. Ama neden ligi 5. olarak bitirmeyelim ki? Bizler orta yaş seviyesindeki Antalyaspor taraftarları, Avrupa Kupası heyecanını yaşadık. Neden genç kardeşlerimiz de yaşamasın ki? Antalyaspor tribün tarihinin en zirve yaptığı maç olan Werder Bremen maçı gibi bir maçı neden yeni nesil Antalyaspor taraftarları yaşamasın ki? Bu onların hakkı. Çünkü bu genç kardeşlerim içeri dışarı demeden armanın peşinde koşan insanlar…

Takımımız küme düşme yarışı içerisindeki takımların hepsi ile maç yaptı ve yapacak. Göztepe, Bursa ve Fenerbahçe bunların üç tanesi. Akhisar ve Erzurum maçları Antalyaspor ismine yakışır şekilde bitirildi. Erzurum’u yenemedik ama pis kokular da yaymadık. Ne gerekiyorsa onu yaptık. Bahsi geçen üç takım ile de maç yapacağız ve sahada ne gerekiyorsa sonuna kadar yapacak bir Antalyaspor izlemek istiyoruz.

Yazıyı yazarken maalesef Alanyaspor futbolcularının kaza yaptığını ve Josef Sural’in hayatını kaybettiğini haber aldım. Başta Alanyaspor camiası olmak üzere Türk futbol camiasının başı sağ olsun.