Kayıp 2 Puan Daha

Himmet Güler yazdı…

Kayıp 2 Puan Daha
11 Şubat 2020 10:54

Rakip Kayserispor’u ligde yenmeyeni döverler ama maalesef biz 2 maçta da yenemedik. Rakibe gol atma konusunda sıkıntı yaşamadık. Sıkıntıyı yediğimiz goller çıkardı. Hal böyle olunca da maalesef rakibin fişini çekemedik.

Hakan beni çok şaşırttı bu maçta. Sahada hiç yoktu desek yeridir. Halbuki tam iş yapacağı maçtı.

Rakibin savunması ağır oyunculardan kurulu. Biz ara paslar ile savunma arkasına sarkıp gol atmayı denemeliydik lakin sürekli süratli oyuncularımızı kanatlarda kullanmaya çalıştık. Kenar ortalar ile sonuca gitmeye niyetliydik ama bu rakibin ekmeğine bal sürdü. Ciddi diyorum; göbekten rakibin üzerine gitsek, süratli oyuncuları aralara soksak çok daha fazla skor üretirdik. Rakibi biraz analiz eden birisi bunu görebilirdi.

Bünyamin’in sürekli hücum aksiyonlarına girmesi çok iyi. Tek eksik yanı orta açamıyor. Bünyamin ortalarına çalışmalı bolca. Yoksa çok doğru yolda ilerliyor kendisi.

Defansın göbeği bana hiç güven vermiyor. Özellikle Veysel çok kötü bir performans gösteriyor. Rakipler her yan topta o bölgede hava üstünlüğünü aldılar. Veysel kusura bakmasın ama o bölgenin ağası da paşası da o olmalı. Çok pasif kendisi. İlerisi için ben kendisinden tedirginim açıkçası.

Antalya deplasman tribünü “Podolski” diye bağırınca oyuna girdi Podolski ve hemen ilk pozisyonda skoru üretti. Lakin tecrübesiz Mukairu golün geçersiz olmasına sebep oldu. Mukairu çok iyi yerlere gelebilecek bir potansiyele sahip. Umarım bu hataları tecrübe eder kendisi. Bunlardan ders çıkarırsa gerçekten dünya futbolunda isminden oldukça fazla söz ettirecek. Asistin asistini yapan yine Podolski oldu ki usta işi bir pas verdi Fedor’a. Fedor da müthiş bir asist yaptı.

Bu arada ben N’Dinga’yı gerçekten çok beğendim. Sürekli defanstan top alıyor, rakip hücumlardan müthiş bir alan daraltma yapıyor. Umarım uzun vadede aynı bu şekilde devam eder.

Ülkenin çok soğuk günler geçirdiği bu günlerde muhteşem Antalya tribünü yine deplasmanda o soğuk havaya rağmen içimizi ısıttı. 90 dakika müthiş sesleri geldi bize kadar. Maçın sonlarına doğru “Podolski” demeleri ve oyuna girdikten sonraki değişim Antalya tribünün ne kadar potansiyeli olduğunu gösterir. Taraftar daha ne yapsın? Sahaya inip gol atmadıkları kaldı artık. Müthiştiniz renktaşlarım! Hepinizin emeklerine sağlık.