Kaybolan Ümitlerimizi de Kurtar Boffin

Tüm futbolcularımıza can-ı gönülden teşekkür etmek istiyorum. Maçı yoktan var ettiniz…

Kaybolan Ümitlerimizi de Kurtar Boffin
5 Eylül 2018 08:25

Bir geri dönüş ki sormayın gitsin!

Önce gitmesine çok kırıldığımız ve kızdığımız Ali Şafak Öztürk döndü. “Şafaklar batsa kaç yazar” diye başlık atmıştım gittiği zaman ve “gidenlerin değil, kalanların savaşıdır Antalyaspor” demiştim. Taraftar için yazdığı mesajı da kafa radyomda “Olmasaydı sonumuz böyle” diye diye okumuştum. Üzülmüştüm bizi yarım bırakıp gittiği için. Ama “bu böyle yarım kalmayacak” dedi ve geri geldi. Geçen hafta hasta olduğum için yazamamıştım bu hafta telafi etmek isterim. “Hoş geldin yarım kalan hayallerimizin mimarı” Siz geldiniz bahar geldi. Teşekkür ederim, ben dahil herkese gerçekten Antalyaspor’u sevdiğinizi gösterdiğiniz için. Velhasıl-ı kelam yapacak çok şey vardı, iyi ki geldiniz.

Ayrıca dikkatimi çeken bir şey daha oldu. Ali Şafak gelince kulübün sosyal medyası bile değişti, bir hareketlendi, bir güzelleşti. Ne güzel paylaşımlar oldu öyle. Ama daha kendimize has paylaşımlar yapalım! Bazı detayları kaçırmıyoruz sevgili sosyal medya ekibimiz.

Tüm futbolcularımıza can-ı gönülden teşekkür etmek istiyorum. Maçı yoktan var ettiniz. Ruhunuzla, yüreğinizle, canla başla oynadınız. Futbolun sadece para olmadığını gösterdiniz. Önce Beşiktaş’ın yenilmezlik serisine son verdiniz, tıpkı Fenerbahçe’ye yaptığınız gibi sonra Rize maçında 1-0 gerideyken oyundan kopmadınız, inat ettiniz. Akdeniz’in çocuklarını hafife alan Karadeniz uşaklarını darmaduman ettiniz. Uzatmalarda da bir maçın dönebileceğini gösterdiniz. Hepinizin adını altın harflerle tarihe yazmamız gerekiyor. Mersin maçından sonra böyle bir geri dönüş görmemiştim. Harikasınız çocuklar. Sizleri çok seviyoruz

Kimseyi ayrı tutmak istemem ama Boffin için ayrı bir parantez açmak istedim. Ayrıca başlığı da ona ayırmak istedim. Onlar ne kurtarışlardı öyle ya? Boffin reis parti kur, oy verelim. Bir takımı bazen ipe götüren kalecisidir, bazen ipten alan da odur… Sen bizi ipten almaya gelmişsin resmen. Kaybolan ümitlerimizi de kurtar Boffin. Seninle her yere gelir bu taraftar. Kalecimizi özellikle övmek istedim, umarım futbolcularımız kızmazlar bana.

Bülent Hocamız futbolcuyken de çok hırslı ve mücadeleciymiş, karakterini tüm futbolcularımıza aşılamış bence. 90 dakika bitmeden bizim çocuklar mücadeleyi bırakmıyor valla. Helal olsun hocam, bu şekilde devam edersek bu sezon çok güzel işler yapacağız diye düşünüyorum.

Galip gelmemize rağmen çok iyi oynadığımız söylenemez ama toparlayacağız elbet. Olur böyle şeyler. Siz bu azimle, hırsla devam ettikçe biz bu ligin bu sene tozunu attırırız sanki.

Bu haftalık bu kadar büyük Antalyaspor taraftarı, sevdamız ve umutlarımız yüreklerimizden düşmesin!

Biz Hep Antalyasporuz!